asus dual 4 gb modeliBence gayet iyi bir takas olmuş. Kart marka modeli nedir ve sağlam mı?
sağlam testlerini yaptık evdeBence gayet iyi bir takas olmuş. Kart marka modeli nedir ve sağlam mı?
Selamün aleyküm hocam bende x58 sistem toplamak istiyorum sistemden mutlu musun kaç TL'ye mal oldu o anakart ocye açık mı ? takas konusu bence güzel olmuş inşallah sıkıntısı yoktur güle güle kullan.Asus dual 4 gb modeli
sağlam testlerini yaptık evde
Aleyküm selam x58 sistemin bana şuana kadar hiç bi zararını görmedim sistem bana şimdiki ekran kartıyla beraber 2750tlye mal oldu rx470 liyken 2500tlydi anakartın ocye açık olup olmadığını pek bilmiyorum sizi yanlış yönlendirmek istememSelamün aleyküm hocam bende x58 sistem toplamak istiyorum sistemden mutlu musun kaç TL'ye mal oldu o anakart ocye açık mı ? takas konusu bence güzel olmuş inşallah sıkıntısı yoktur güle güle kullan.
x58 sistemi bana tavsiye edermisin diye sorarsan kesinlikle ederim özellikle x5660 işlemci çok yakışıyorAleyküm selam x58 sistemin bana şuana kadar hiç bi zararını görmedim sistem bana şimdiki ekran kartıyla beraber 2750tlye mal oldu rx470 liyken 2500tlydi anakartın ocye açık olup olmadığını pek bilmiyorum sizi yanlış yönlendirmek istemem
bayadır almaya çalışıyorum ya anakart oc desteklemiyor yada çok pahalı anakart (2011 model parçar için 1000tl fiyat isteyen var aga ) max500 tl anakart için o da markalılar için çin malları genellikleoc olmuyor ondan bakmıyorum oc olsa ço mükemmel olucak çünkü işlemci 2.80ghz oyunlara yetmeyecek şöle 35 ghz filan olsa tadından yenmez ocli anakart bütçeem göre bulursam alıcağımAleyküm selam x58 sistemin bana şuana kadar hiç bi zararını görmedim sistem bana şimdiki ekran kartıyla beraber 2750tlye mal oldu rx470 liyken 2500tlydi anakartın ocye açık olup olmadığını pek bilmiyorum sizi yanlış yönlendirmek istemem
Mesaj otomatik birleştirildi:
x58 sistemi bana tavsiye edermisin diye sorarsan kesinlikle ederim özellikle x5660 işlemci çok yakışıyor
https://www.atombilisim.com.tr/urun/intel-xeon-5660-xeon-1366pin-anakart-cpu-fan buna bi bak istersen ama oc yok gibibayadır almaya çalışıyorum ya anakart oc desteklemiyor yada çok pahalı anakart (2011 model parçar için 1000tl fiyat isteyen var aga ) max500 TL anakart için o da markalılar için çin malları genellikleoc olmuyor ondan bakmıyorum oc olsa ço mükemmel olucak çünkü işlemci 2.80ghz oyunlara yetmeyecek şöle 35 ghz filan olsa tadından yenmez ocli anakart bütçeem göre bulursam alıcağım