RX570 CoilWhine problemi

iboiskin

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhabalar yaklaşık 10 ay önce aldığım RX570'ten arada bobin sesini duyuyordum ancak bu kadar çok rahatsız etmiyordu. Bugün ise aşırı bir ses çıkarıyor ancak şunu farkettim, FURMARK ile test yaptığımda bu kadar vızıldamıyor. Dayz, ETS2, Dishonered 2, Hunt Showdown oyunları ile denedim bazen aşırı geliyor ses bazen çok az geliyor, alt tab yapınca 1 saniyelik kesiliyor ancak oyundayken masaüstünde bile gelmeye devam ediyor. Dishonered oynarken FPS drop olmuyordu ancak test için girdiğimde FPS drop yedim defalarca bu CW, FPS drop yapar mı ? Arena garantili ekran kartım ve kargoyla yollayanlar hakkında pek olumlu yorumlar okumadığım için kargolamak istemiyorum. Arena, Servispoint'e yolluyormuş eğer doğruysa direk oraya götürebilirim yaşadığım şehirde var yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Coil Whine aslında bir problem değildir. Asus 1660Tİ kullanıyorum, yüksek fps aldığımda (144 üstü) bobin sesini duyuyorum. Kasa ile aramda 4-5 cm olmasına rağmen zor duyuyorum. Garantisi varsa yine şansını dene.​

Ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırıp daha önceki WHQL imzalı sürücüyü indirin, SYS dosyalarını onarın.

Ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırıp daha önceki WHQL imzalı sürücüyü indirin, SYS dosyalarını onarın.
Format atsam olur mu direk acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,554
Üyeler
190,930
Son üye
efe saisho
Geri