S H I V A & Emekli Global
80+ Gold
Dahası
Radeon marka mı tek fanlı?Hocam şuan boştayken sorun yok kartta ama en ufak yüke girdiğinde kapanıyor
Radeon marka mı tek fanlı?Hocam şuan boştayken sorun yok kartta ama en ufak yüke girdiğinde kapanıyor
gigabyte gaming model 2 fanRadeon marka mı tek fanlı?
Sen o kartı başka sistemde kesinlikle dene. Benim 570te aniden kapanıyordu demiştim ya BF 1deyken. O kartı ben 1500e sattım sattığım adam bu kart kapanıyor diye hiç aramadı beni. Büyük ihtimal düzgünce çalıştı ondan aramadı.gigabyte gaming model 2 fan
Deneyecek sistem yokSen o kartı başka sistemde kesinlikle dene. Benim 570te aniden kapanıyordu demiştim ya BF 1deyken. O kartı ben 1500e sattım sattığım adam bu kart kapanıyor diye hiç aramadı beni. Büyük ihtimal düzgünce çalıştı ondan aramadı.
SDAKLC DSPAĞİDCSAinş ban yemem
Sana dedim demi yedik cezayı işte. Silinmiş mesajBugün OCCT açıp deneyim dedim daha açıldığını göremeden gri ekran geldi yeniden başladı
İnşallah çok para vermemişsindir@L I N C O L N ! fırına verddim kartı artık oyunlarda kapanmıyor
evde kendim fırınladımİnşallah çok para vermemişsindir
He iyi bari uzun ömürlü bişey değil çünkü.evde kendim fırınladım
Senin bu lanet olası rehber konunu bulamadım amd driver için windows update felan kapatıyordun. Yoksa bbaşkasının rehberimiydi hatırlamya çalışıyorum r5 5500 lü sistem,i kurdum amd ekran kartı takacam rx 6600 ü orada deneyeceğim.He iyi bari uzun ömürlü bişey değil çünkü.