Öneri RX570 Vs. Benim Olmayan Param.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Reaksiyon skoru
17,943
Şu model adını falan söylemekten bıktım tamam seri aynı ama en dandiği de var soğutması daha iyi olan da.
ASUS ROG STRIX Radeon RX570 8GB OC 256bit Ekran Kartı.
Sonunda söyleyebildim.

Bu kartı evet değiştireceğim merak etmeyin. Ama param yok hıhığ. Anca 1 Yıl sonra değişir bu. para bulursam 6ay en az.

Şimdi ben bu süre içerisinde ne yapayım. sorular aşağıdadır.

1-Paranın sabit kalması için ne yapayım ? altın dolar falan bişeyler hani anladın sen.
2-Ekran kartını en iyi şekilde kullanabilmek için ne yapabilirim ?
3-Yeni Kart için parayı nasıl bulabilirim .d
4-Bu kart ile bu forumun meşhur programı furmark değil diğeri işte 17 sahnelik şey oynatan. onda 7739 bilmemne oralarda bi puan alıyorum. sıcaklık max 78 derece oluyor bu kadar fazla olması normal mi ?

5-Ayrıca bir şey ekleyebilirsiniz.

ya çalışıcan yada web tasarımı , grafik tasarımı falan yapıcan. Ben olsam altına yatırırdım bu arada

1-dolara yatırım yap bence.
2- Bilmiyorum
3-Haftasonu vs işte çalışabilirsin.
4-Gayet normal bence.

ya çalışıcan yada web tasarımı , grafik tasarımı falan yapıcan. Ben olsam altına yatırırdım bu arada
altına yatırmak yerine hisse-al sat da yapabilirsin ama biraz sabır istiyo

yani eskiden iyi edit yapardım çoğu kişiyi güldürürdüm. tekrar denemek istiyorum ama unuttum nasıl yaptığımı. o eski masumluk kalmayınca gitti hepsi. Altın evet iyi ama altın alacak param yokk derken dur altın hesabı olarak açarım falan o zaman illa bir gram altın almama gerek kalmaz.

Şu model adını falan söylemekten bıktım tamam seri aynı ama en dandiği de var soğutması daha iyi olan da.
ASUS ROG STRIX Radeon RX570 8GB OC 256bit Ekran Kartı.
Sonunda söyleyebildim.

Bu kartı evet değiştireceğim merak etmeyin. Ama param yok hıhığ. Anca 1 Yıl sonra değişir bu. para bulursam 6ay en az.

Şimdi ben bu süre içerisinde ne yapayım. sorular aşağıdadır.

1-Paranın sabit kalması için ne yapayım ? altın dolar falan bişeyler hani anladın sen.
2-Ekran kartını en iyi şekilde kullanabilmek için ne yapabilirim ?
3-Yeni Kart için parayı nasıl bulabilirim .d
4-Bu kart ile bu forumun meşhur programı furmark değil diğeri işte 17 sahnelik şey oynatan. onda 7739 bilmemne oralarda bi puan alıyorum. sıcaklık max 78 derece oluyor bu kadar fazla olması normal mi ?

5-Ayrıca bir şey ekleyebilirsiniz.
sadece net euro diyorum dolar değil ama euroya yatırmanı tavsiye ediyorum

euro 10 olmuş siz neler diyorsunuz.
Merkele cumhurbaskanı vize görüsmesi yapacak ordan vizesiz almanyaya gitme çıkarsa oraya gidecek insan sayısı çok olur ve doğu akdeniz sorunu büyük ölçüde çözüldü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

knka hollandada yaşıyorum şu ana kadar 1 euro zarar etmedim euro kolay kolay düşmez
Ne içiyorsun acaba hollanda ab ülkesi euro dan niye zarar edesin.

Merkele cumhurbaskanı vize görüsmesi yapacak ordan vizesiz almanyaya gitme çıkarsa oraya gidecek insan sayısı çok olur ve doğu akdeniz sorunu büyük ölçüde çözüldü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne içiyorsun acaba hollanda ab ülkesi euro dan niye zarar edesin.
kardeş tr de harçıyorum yani ondan bahsediyorum eurodan gelirim var ama tr deyim şu ana kadar ne zaman euronun düştüğünü gördün acaba ?

O kart ile oynayamadığın oyun var mı 1080 p de ?

Geri