Rx580 mi bozuk mu acaba?

Danke

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
343
Merhaba rx580 sim var furmark testinde hiç bir sorun yok 5 dk sorunsuz OCCT 5 dk sorunsuz ram testi sorunsuz psu testi sorunsuz, İşlemci testi sorunsuz fakat herhangi bir oyuna girince oyun 5 dk sonra çöküyor format atmayı denedim temiz kurulum yaptım ddu ile tekrardan yok hiç şekilde anlamadım sorunu?
Sorun ne olabilir fikir yada düşüncesi olan var mı cidden yardıma ihtiyacım var her şeyi denedim aklıma bir şey gelmiyor...

NOT : Elimde gtx 960 var o sorunsuz çalışıyor

baska gpu ile deneyip sorun yasamıyorsanız %90 580 sorunlu, psu yetiyor mu 12v kanaldan kac a verebiliyor ona bakın min gereksinimleri karsılıyor mu ?
occt ile sistem kararlılık testi var hem cpu hem gpu %100 yük bindiren onuda deneyin ama chip sıkıntısı olabilir birinin bakması gerek sanki

Güç kaynağı 500w zalman kaliteli bir güç kaynağı diye biliyorum psu testinde full yükte denedim hiç bir sorun yok....
baska gpu ile deneyip sorun yasamıyorsanız %90 580 sorunlu, psu yetiyor mu 12v kanaldan kac a verebiliyor ona bakın min gereksinimleri karsılıyor mu ?
occt ile sistem kararlılık testi var hem cpu hem gpu %100 yük bindiren onuda deneyin ama chip sıkıntısı olabilir birinin bakması gerek sanki

Merhaba rx580 sim var furmark testinde hiç bir sorun yok 5 dk sorunsuz OCCT 5 dk sorunsuz ram testi sorunsuz psu testi sorunsuz, İşlemci testi sorunsuz fakat herhangi bir oyuna girince oyun 5 dk sonra çöküyor format atmayı denedim temiz kurulum yaptım ddu ile tekrardan yok hiç şekilde anlamadım sorunu?
Sorun ne olabilir fikir yada düşüncesi olan var mı cidden yardıma ihtiyacım var her şeyi denedim aklıma bir şey gelmiyor...

NOT : Elimde gtx 960 var o sorunsuz çalışıyor
GTX 960la denediğiniz sorunsuz çalışıyorsa diğer GPU'da bir sorun vardır zaten.

Furmark gibi test programları ekran kartının işlemcisini test eder. Vram testi için mutlaka bir oyunda denemeniz gerekir. Vram lerinde sorun olabileceğini tahmin ediyorum

Arkadaşlar böyle bir hata alıyorum neden olabilir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisayarci ekran kartının sorunsuz olduğunu söyledi 4 saat test ve oyun oynamış

Ekler

• IMG_20241010_162353.jpg
    IMG_20241010_162353.jpg
    3.8 MB · Hit: 25
Arkadaşlar böyle bir hata alıyorum neden olabilir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisayarci ekran kartının sorunsuz olduğunu söyledi 4 saat test ve oyun oynamış
Up

Geri