The Magma Boss
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,464
Dostum bunların testi yapıldı ve çok fazla tartışılan bir konu bu. Tavsiyem RX580 8GB modelini alman. Hem ileriye dönük olur hem de daha iyi bir karttır.
Bilmiyordum direk benim mesajımın ardına yazınca bana söyledi sandım sorun yok. Kusura bakmasın.Dostum adam senden bahsetmemiş bence, bir kaç konu daha açılmıştı "RX 580 8GB vs GTX 1650s" diye orda da 1650s daha iyi diyenler vardı.
Ama VRAM de RX 580 8GB daha önde olacağı için RX 580 8GB daha iyi gibi.
Bu videodan izlediğim kadarıyla knk ikisinin fps değerleri birbirine çok çok yakın yani arada 1 ya da 5 fps maksimum fark var ve aşşağıdaki sistem ile bu deney yapılmış mutlaka izlemeni tavsiye ederim
Sistem:
Windows 10 Pro Intel i9 9900k 3.6Ghz Asus ROG Strix Z390-F Gaming GTX 1650 SUPER 4Gb RX 580 8Gb 16Gb RAM 3200Mhz
Heh ya şu kadar basit abi işte.Dostum bunların testi yapıldı ve çok fazla tartışılan bir konu bu. Tavsiyem RX580 8GB modelini alman. Hem ileriye dönük olur hem de daha iyi bir karttır.
Heh ya şu kadar basit abi işte.
Estağfurullah.Bilmiyordum direk benim mesajımın ardına yazınca bana söyledi sandım sorun yok. Kusura bakmasın.
Ben bir eşeklik ettiysem sen kusura bakma dostum ama bu konu defalarca açıldı dediğim gibi artık insanı sogutuyorlar resmen.Bilmiyordum direk benim mesajımın ardına yazınca bana söyledi sandım sorun yok. Kusura bakmasın.
Doğrudur. Bir hatan yok benim alınganlığım sorun yok.Ben bir eşeklik ettiysem sen kusura bakma dostum ama bu konu defalarca açıldı dediğim gibi artık insanı sogutuyorlar resmen.
Aynen ve şuan dolar kuru böyle olmasa zaten r580 ekran kartları tabiri caiz ise peynir ekmek gibi satacak gibi çünkü cidden hem ileriki oyunlara dönük hem diğer kartlara göre verdiği fps değerleri çok iyiAma VRAM de RX 580 8GB daha önde olacağı için RX 580 8GB daha iyi gibi.