Forum ikiye ayrılmadi bu konu hakkında bilgisi olan insanlar zaten 580 8GB diyecek ama işte bir şey bilmeyip konuşan insanlar da var yapacak bir şey yok.forum ikiye ayrıldı bildiğin abi ya.
Rx serisine sorunlu diyorlar. Bir bilginiz var mi?Yanlış bilgilendirme 1650S in muadili kart RX 580 dir testlere bakabilirsin. Vram konusunda ise 1650S 4GB RX 580 8GB. Bu yüzden ileriye dönük olması amacıyla RX 580 tercih edilmelidir.
Ne gibi sorunlar mesela?R
Rx serisine sorunlu diyorlar. Bir bilginiz var mi?
Dediğim gibi bir şey bilmeden konuşan insan çok maalesef.R
Rx serisine sorunlu diyorlar. Bir bilginiz var mi?
Bilmiyorum ki sadece rx serisinin çok fazla sikayetcisi olduğu hakkında bir bilgi aldım. Ne kadar doğru onu öğrenmeye çalışıyorumNe gibi sorunlar mesela?
Yani kısaca rx serisinin sorunu yok ve onu alabilirim. Doğru mudur hocam?Dediğim gibi bir şey bilmeden konuşan insan çok maalesef.
Dostum bir sorum var, RX 5XX serisinde Wattman sorunu varmış şuanda devam etmekte mi o sorun acaba?Dediğim gibi bir şey bilmeden konuşan insan çok maalesef.
Benim RX 5XX serisi ile gördüğüm sorunlar sadece ısınma ve Wattman oldu.Bilmiyorum ki sadece rx serisinin çok fazla sikayetcisi olduğu hakkında bir bilgi aldım. Ne kadar doğru onu öğrenmeye çalışıyorum
Post automatically merged:
Yani kısaca rx serisinin sorunu yok ve onu alabilirim. Doğru mudur hocam?
Dostum kendi bildiğim buydu emin olmak için bir kaç kaynakdan bakmaya çalıştım ve aynı sonuca ulaştım nazik bir dille hatamı düzeltebilir ve devam edebilirdin kibirlenmenin ve bana sallamanın bir anlamı yok. Bende yardımcı olmaya çalıştım burda.Dediğim gibi bir şey bilmeden konuşan insan çok maalesef.
Wattman sorunu bitti dostum. Isınma ise hava sirkülasyonu iyi bir kasa ve ısınmayan bir model kullandıktan sonra sorun olmaz.Dostum bir sorum var, RX 5XX serisinde Wattman sorunu varmış şuanda devam etmekte mi o sorun acaba?
Post automatically merged:
Benim RX 5XX serisi ile gördüğüm sorunlar sadece ısınma ve Wattman oldu.
Dostum adam senden bahsetmemiş bence, bir kaç konu daha açılmıştı "RX 580 8GB vs GTX 1650s" diye orda da 1650s daha iyi diyenler vardı.Dostum kendi bildiğim buydu emin olmak için bir kaç kaynakdan bakmaya çalıştım ve aynı sonuca ulaştım nazik bir dille hatamı düzeltebilir ve devam edebilirdin kibirlenmenin ve bana sallamanın bir anlamı yok.
Genel konuştum ben. Sana özel konuşmadım farkedersen.Dostum kendi bildiğim buydu emin olmak için bir kaç kaynakdan bakmaya çalıştım ve aynı sonuca ulaştım nazik bir dille hatamı düzeltebilir ve devam edebilirdin kibirlenmenin ve bana sallamanın bir anlamı yok.
Bu cevabın benim için değerliydi çok teşekkür ederim.Wattman sorunu bitti dostum. Isınma ise hava sirkülasyonu iyi bir kasa ve ısınmayan bir model kullandıktan sonra sorun olmaz.