RX580 vs Gtx1650s

:D forum ikiye ayrıldı bildiğin abi ya.
Forum ikiye ayrılmadi bu konu hakkında bilgisi olan insanlar zaten 580 8GB diyecek ama işte bir şey bilmeyip konuşan insanlar da var yapacak bir şey yok.

R
Yanlış bilgilendirme 1650S in muadili kart RX 580 dir testlere bakabilirsin. Vram konusunda ise 1650S 4GB RX 580 8GB. Bu yüzden ileriye dönük olması amacıyla RX 580 tercih edilmelidir.
Rx serisine sorunlu diyorlar. Bir bilginiz var mi?

Dediğim gibi bir şey bilmeden konuşan insan çok maalesef.
Dostum bir sorum var, RX 5XX serisinde Wattman sorunu varmış şuanda devam etmekte mi o sorun acaba?
Post automatically merged:

Bilmiyorum ki sadece rx serisinin çok fazla sikayetcisi olduğu hakkında bir bilgi aldım. Ne kadar doğru onu öğrenmeye çalışıyorum

Yani kısaca rx serisinin sorunu yok ve onu alabilirim. Doğru mudur hocam?
Benim RX 5XX serisi ile gördüğüm sorunlar sadece ısınma ve Wattman oldu.

Dediğim gibi bir şey bilmeden konuşan insan çok maalesef.
Dostum kendi bildiğim buydu emin olmak için bir kaç kaynakdan bakmaya çalıştım ve aynı sonuca ulaştım nazik bir dille hatamı düzeltebilir ve devam edebilirdin kibirlenmenin ve bana sallamanın bir anlamı yok. Bende yardımcı olmaya çalıştım burda.

Sildim mesajı

Dostum bir sorum var, RX 5XX serisinde Wattman sorunu varmış şuanda devam etmekte mi o sorun acaba?

Benim RX 5XX serisi ile gördüğüm sorunlar sadece ısınma ve Wattman oldu.
Wattman sorunu bitti dostum. Isınma ise hava sirkülasyonu iyi bir kasa ve ısınmayan bir model kullandıktan sonra sorun olmaz.

Dostum kendi bildiğim buydu emin olmak için bir kaç kaynakdan bakmaya çalıştım ve aynı sonuca ulaştım nazik bir dille hatamı düzeltebilir ve devam edebilirdin kibirlenmenin ve bana sallamanın bir anlamı yok.
Dostum adam senden bahsetmemiş bence, bir kaç konu daha açılmıştı "RX 580 8GB vs GTX 1650s" diye orda da 1650s daha iyi diyenler vardı.

Dostum kendi bildiğim buydu emin olmak için bir kaç kaynakdan bakmaya çalıştım ve aynı sonuca ulaştım nazik bir dille hatamı düzeltebilir ve devam edebilirdin kibirlenmenin ve bana sallamanın bir anlamı yok.
Genel konuştum ben. Sana özel konuşmadım farkedersen.

Bu videodan izlediğim kadarıyla knk ikisinin fps değerleri birbirine çok çok yakın yani arada 1 ya da 5 fps maksimum fark var ve aşşağıdaki sistem ile bu deney yapılmış mutlaka izlemeni tavsiye ederim
Sistem:
Windows 10 Pro Intel i9 9900k 3.6Ghz Asus ROG Strix Z390-F Gaming GTX 1650 SUPER 4Gb RX 580 8Gb 16Gb RAM 3200Mhz

Wattman sorunu bitti dostum. Isınma ise hava sirkülasyonu iyi bir kasa ve ısınmayan bir model kullandıktan sonra sorun olmaz.
Bu cevabın benim için değerliydi çok teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,331
Üyeler
190,894
Son üye
dormanjec
Geri