RX590 cs:go 50fps sorunu

Reaksiyon skoru
70
Merhabalar rx590 rog r3 3100 modeli ve 16gb 3200mhz ram'ım var csgoda 50 fps en low ayarlarda alıyorum (dust2) en yüksek ayarlarda 20 30 fps arası alıyorum msi afterburner çalışmıyor +graph üzerinden bakıyorum fps kısıtlaması yok neden bu fps bu kadar düşük olabilir?

Merhabalar rx590 rog r3 3100 modeli ve 16gb 3200mhz ram'ım var csgoda 50 fps en low ayarlarda alıyorum (dust2) en yüksek ayarlarda 20 30 fps arası alıyorum msi afterburner çalışmıyor +graph üzerinden bakıyorum fps kısıtlaması yok neden bu fps bu kadar düşük olabilir?
Hocam acaba TV demi oynuyorsunuz.

Ciddi bir problem var
Merak ettim ssd modeliniz ne?

Hocam ayarlarda pil de fps yi kısıtla seçeneğini devre dışı bırakın.

Evet ama ssd den fps sınırlanmaz
Post automatically merged:

Sorun çözülürse raporlar kısmından en iyi cevap olarak raporlamanızı rica edeceğim :)
Hayır hala 40fps alıyorum başka oyunlarda sorun yok birtek bunda var

Sorunlu bir ssd modeli
yazma okumada hiçbir sıkıntı yok windows içinde donma ssd'de daha sağlığı 100de 100

Hayır hala 40fps alıyorum başka oyunlarda sorun yok birtek bunda var

yazma okumada hiçbir sıkıntı yok windows içinde donma ssd'de daha sağlığı 100de 100
Hocam konsola fps_max 0 yazın

Umarım en kısa sürede sorunun geçer benimde bir gün birden bire sistemim kasmaya başladı 4-5 gün sonra kendi kendine düzeldi bir sorun da bulamadım umarım düzelir

Yine aynı fps kısıtlama yok hatta olduğum yere göre düşüyor yere bakıyorum 100fps normal düz bakıyorum 30 40

Umarım en kısa sürede sorunun geçer benimde bir gün birden bire sistemim kasmaya başladı 4-5 gün sonra kendi kendine düzeldi bir sorun da bulamadım umarım düzelir
Umarım dostum ama kendim çözsem daha iyi olacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,522
Üyeler
190,923
Son üye
Justerini & Brooks
Geri