Yardım RX6600 ile 2K QHD KULLANILIRMI?

siyabent

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,277
Öyle ahım şahım oyun oynayan biri değilim ara sıra Birşeyler izler bazen valo girerim 2k qhd r5 7500f ve rx6600 ile gider mi

Öyle ahım şahım oyun oynayan biri değilim ara sıra Birşeyler izler bazen valo girerim 2k qhd r5 7500f ve rx6600 ile gider mi
evet rx 6600 ile 2k kullanabilirsin
ama güncel oyunlar oynamak istersen 2kda performansı çok zayıf olur

bunun dışında gündelik kullanımda herhangi bir sorun olmaz

evet rx 6600 ile 2k kullanabilirsin
ama güncel oyunlar oynamak istersen 2kda performansı çok zayıf olur

bunun dışında gündelik kullanımda herhangi bir sorun olmaz
Çift monitör yapacağım ama biri 180hz 1080 olacak öteki 2k sorun olur mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sadece valo girecekseniz oyun olarak, alınabilir
Valo bazen gta öyle klişe yani belki rdr başlarım

Hiçbir sorun olmaz hard fps oyuncusu değilsen bu fiyatlarda 2K almak iyidir.

valo ve fps tarz dışında her hangi bir oyunda 2k monitörü verimli bir şekilde kullanamazsınız bunu bilerek alın

valo ve fps tarz dışında her hangi bir oyunda 2k monitörü verimli bir şekilde kullanamazsınız bunu bilerek alın
yani tabi 60 hz sabitleyip oynayabilirsiniz ama gözünüze ne kadar güzel gelir onu da hesaba katın

Hiçbir sorun olmaz hard fps oyuncusu değilsen bu fiyatlarda 2K almak iyidir.
Ben oyun oynayan biri değilim arkadaşlar çağırırsa bi iki valo atarız o kadar he oyun girecek olursamda 1080 beni üzmüyor sade KTCnin monitöründen sipariş etmiştim şimdi dedim ki bari dizi film izlerken 2k olsun 2k alayım bendeki 1080i yan monitör yapayim

Ben oyun oynayan biri değilim arkadaşlar çağırırsa bi iki valo atarız o kadar he oyun girecek olursamda 1080 beni üzmüyor sade KTCnin monitöründen sipariş etmiştim şimdi dedim ki bari dizi film izlerken 2k olsun 2k alayım bendeki 1080i yan monitör yapayim
Sıkıntı olmaz ben 4050 laptop ile 4k monitòrde 70-80 fps alıyorum çoğu oyunda dizi film için diyorsan sıkıntı çekmezsin

Sorun olmaz da o amaca uygun olarak bence 4K al almışken. Oyunlarda da sorun olmaz kart yetmezse 1080P ye çekersin çözünürlüğü.

Sorun olmaz da o amaca uygun olarak bence 4K al almışken. Oyunlarda da sorun olmaz kart yetmezse 1080P ye çekersin çözünürlüğü.
4k mı alayım yani hocam patlamayalım

Geri