Çözüldü✓ Rx6650xt Wattman Artık Bıktım

Repaer

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
291
Arkadaşlar 3 Farklı Driver Sürümü Yükledim denedim ama olmuyor oyuna girdikten 30 40 saniye sonra wattman yiyorum ekran kararıyor driver siliniyor Adrenaline girmiyor. İlk yaptığımda böyle değildi son 1 haftadır sürekli wattman yiyorum artık bıktım! Ne yapabilirim?

Güç kaynağı nedir? Güç kaynağının yetersiz olması sebebiyle böyle bir hata görüldüğünü söyleyen kullanıcılar var.

Arkadaşlar 3 Farklı Driver Sürümü Yükledim denedim ama olmuyor oyuna girdikten 30 40 saniye sonra wattman yiyorum ekran kararıyor driver siliniyor Adrenaline girmiyor. İlk yaptığımda böyle değildi son 1 haftadır sürekli wattman yiyorum artık bıktım! Ne yapabilirim?
Ekran Kartı Mhz düşürmeyi denediniz mi hocam bende rx7600 var 1 kez wattman yedim oda mhz den kaynaklı az bişe kısınca düzeldi

Güç kaynağı nedir? Güç kaynağının yetersiz olması sebebiyle böyle bir hata görüldüğünü söyleyen kullanıcılar var.
Rampage 700w
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran Kartı Mhz düşürmeyi denediniz mi hocam bende rx7600 var 1 kez wattman yedim oda mhz den kaynaklı az bişe kısınca düzeldi
Denemedim hocam bir video falan Varmı.

Driveri Güvenli moda geçip DDU ile silin.
AMD Sitesinden sürüm 23.5.1 indirip kurun.
Windows güncelleştirmelerini kapatın bunları yapmadan önce.

Driveri Güvenli moda geçip DDU ile silin.
AMD Sitesinden sürüm 23.5.1 indirip kurun.
Windows güncelleştirmelerini kapatın bunları yapmadan önce.
hocam eski sürümleri nasıl indirebilirim link varsa atabilirmisiniz

Karta UV ayarı yap ve daha stabil hale getir.

undervolt dahada sıkıntı yaratabiliyor hocam ama okuduklarıma göre çözedebiliyor deneyecegim.

Genel olarak çözmesi lazım eğerki doğru ayarda yaparsanız. Kartın rahat stabil çalıştığı bir ayar bulmalısınız oda deneme yanılma ile olur.

sadece e.kartı driverını kurup dene. control center mıdır nedir? o olmasın.

Oyundayken bu hata karşıma geldi
IMG_20230810_131907_edit_58298548598395.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,533
Üyeler
184,321
Son üye
crosshyper
Geri