🔥İndirim RX6700/6700XT/6700XT NİTRO+

yakupblt

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,818
Arkadaşlar sinerjide 6700 serisi ekran kartlarında güzel fiyatlar var yılbaşında zam gelmeden değerlendirmek isteyenler değerlendirebilirler.
Özellikle rx6700 piyasanın şuan en dip fiyatı.
RX 6700
RX 6700 XT
RX 6700 XT NİTRO+

Son düzenleme:
Hepsinde aynı link var.

Amazon jpde bunların yüzüne bakmazdik hey gidi hey

Rx6700 şu anda en mantıklı seçim.

2 gün önce sinerji dükkanına gidip elden rx 6700 aldım. Şuana kadar her oyunu ultrada rahat rahat oynadım. Nvidia piyasasını düşününce f/p bir ürün.

rx 6700 ü şimdi almayı düşünüyorum, bilmediğimden soruyorum sinerji de bir problem yaşanıyor mu, güvenlidir değil mi? Ve bilen varsa cevaplayabilirse çok sevinirim; b350m anakartta çalıştırırken sorun yaşar mıyım?

FSP 500W 80+ güç kaynağı
r5 5600 işlemci

rx 6700 ü şimdi almayı düşünüyorum, bilmediğimden soruyorum sinerji de bir problem yaşanıyor mu, güvenlidir değil mi? Ve bilen varsa cevaplayabilirse çok sevinirim; b350m anakartta çalıştırırken sorun yaşar mıyım?

FSP 500W 80+ güç kaynağı
r5 5600 işlemci
Herhangi bir sorun yaşamazsınız tek aklıma takılan PSU belki tam sınırda kalabilir o yüzden bir ihtimal psu yükseltmeniz gerekebilir şuanda hangi ekran kartı var sisteminizde ayrıca sinerji güvenilir bir site
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Psu konusunda şüphede kalmanın sebebide yük altında sıkıntı yapacağını düşünüyorum en az 550w psu isteniyor çünkü 6700xt için

FSP 500W 80+ güç kaynağı
r5 5600 işlemci

Herhangi bir sorun yaşamazsınız tek aklıma takılan PSU belki tam sınırda kalabilir o yüzden bir ihtimal psu yükseltmeniz gerekebilir şuanda hangi ekran kartı var sisteminizde ayrıca sinerji güvenilir bir site
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Psu konusunda şüphede kalmanın sebebide yük altında sıkıntı yapacağını düşünüyorum en az 550w psu isteniyor çünkü 6700xt için
Şuan 4 gb 1050 ti var sistemimde, bir konu açmıştım orada bu parçaları tek tek satıp yeniden toplamanın daha iyi olacağını sundular, bu durum aklımı kurcaladı ama o kadar bütçe de ayıramayacağım sanırım. Birde 6700 düşünüyorum 6700xt yok f/p olarak gözükmedi gözüme, ne yapsam bilemedim

1 ay once 6700xt nitro+ 8999 tl idi ayni yerde

Geri