Emre Zengin
Moderatör
- En İyi Cevap
- 20
Dahası
Son durum ne oldu hocam?Tamamdır teşekkürler
Son durum ne oldu hocam?Tamamdır teşekkürler
Şuanlık çökme yapmadı denemeye devam ediyorum belki 1 saniye sonra yapar belki 1 hafta sonra inşallah sorunu kökten çözmüş oluruzSon durum ne oldu hocam?
7 şubattan beri çökme yoktu bugün oldu şimdi yeniden aynı sürümü indircem sürümü hiç güncellemedim bunun yüzünden olabilir mi çökme ? Yoksa başarırız mı olmuş oldukSon durum ne oldu hocam?
Çökmemi oldu yoksa başka hata mı verdi hocam? Sürücü eskidiği için Windows Update kendi AMD sürücüsünü kurduğu için hata almış olabilirsin. Yazdığım aynı yolla bu sefer 23.3.1 Recommended (WHQL) sürücüsünü indirip kur.7 şubattan beri çökme yoktu bugün oldu şimdi yeniden aynı sürümü indircem sürümü hiç güncellemedim bunun yüzünden olabilir mi çökme ? Yoksa başarırız mı olmuş olduk
Direk çökme yaptı ama nerde yaptı bilmiyorum bugün girdim silinmişti ve geçenlerde Windows güncelleme yaptı uyku modu da silindi işte bugün de driver silindi güncelleme geliyor ya onu neye göre yapmam gerekiyor AMD uygulamasında güncelleme geldi yazıyor direk yapmalı mıyım ?Çökmemi oldu yoksa başka hata mı verdi hocam? Sürücü eskidiği için Windows Update kendi AMD sürücüsünü kurduğu için hata almış olabilirsin. Yazdığım aynı yolla bu sefer 23.3.1 Recommended (WHQL) sürücüsünü indirip kur.
Oyun oynarken çökmedi bu sefer bugün bilgisayari açtım 180 Hz den 60 Hz e düşmüş kesin yine driver çöktü dedim çökmüş de kesin çözümü nedir bilmiyorum daoynadığın oyunu şu anda yüklü olan driver destkelemiyordur o yüzden çökme ve sürücüyü silme oluyor. bende de uncharted 4 oynarken aynı sorun vardı. bu oyun için çıkan 22.10.2 sürümünü indirdim sorun çözüldü
Mesaj otomatik birleştirildi:
- Radeon™ RX 6700 XT gibi bazı AMD Grafik Ürünlerinde UNCHARTED™: Legacy of Thieves Collection oynatılırken uygulama çökmesi gözlemlenebilir.
Sana önceki mesajlarda temiz kurulumla nasıl kuracağını yazmıştım. Aynı yolla bu seferde 23.3.1 Recommended (WHQL) sürücüsünü kur bakalım.Direk çökme yaptı ama nerde yaptı bilmiyorum bugün girdim silinmişti ve geçenlerde Windows güncelleme yaptı uyku modu da silindi işte bugün de driver silindi güncelleme geliyor ya onu neye göre yapmam gerekiyor AMD uygulamasında güncelleme geldi yazıyor direk yapmalı mıyım ?
Monitör ile alakalı değildir diye düşünüyorum tamamen ekran kartıAynı sorun bende de var oyunun ortasında ekran siyah oluyor no hdmı hatası ve ses geliyor sonra resliyorsun bakıyosun driver yok çok şey denedim düzelmedi teşekkürler amd
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynı monitörü kullanıyoruz da onunla alakası yoktur sanırım
Müsait zamanda indireceğim duruma göre haber veririm iyi akşamlar..Sana önceki mesajlarda temiz kurulumla nasıl kuracağını yazmıştım. Aynı yolla bu seferde 23.3.1 Recommended (WHQL) sürücüsünü kur bakalım.
Hocam 23.3.1 sürümünü indircem ama nerden indireceğime emin olamadım indireceğim yerin resmini atcaktım ama hata veriyor fotoğraf yüklenmiyor rica etsem driverin linkini atabilir misin?Sana önceki mesajlarda temiz kurulumla nasıl kuracağını yazmıştım. Aynı yolla bu seferde 23.3.1 Recommended (WHQL) sürücüsünü kur bakalım.
https://www.amd.com/en/support/grap.../amd-radeon-rx-6700-series/amd-radeon-rx-6700 23.3.1 hocam.Hocam 23.3.1 sürümünü indircem ama nerden indireceğime emin olamadım indireceğim yerin resmini atcaktım ama hata veriyor fotoğraf yüklenmiyor rica etsem driverin linkini atabilir misin?
Teşekkür ederim
Sen bir çözüm bulabildin miTeşekkür ederim