bende bunu düşünüyorum cevap olursa haber edinarkadaşlar uzun süredir 23.2.1 sürümünü kullanıyorum benim için stabil sorun yok sizce son sürücüye geçmek bi artı kazandırır mı bana ? 23.8.1 sürümüne ?
Ben gerekmedikçe driver değiştirmeyi önermiyorum amd bu her an wattman yiyebilirsin.arkadaşlar uzun süredir 23.2.1 sürümünü kullanıyorum benim için stabil sorun yok sizce son sürücüye geçmek bi artı kazandırır mı bana ? 23.8.1 sürümüne ?
şimdiye kadar hiç yemedim ama bi sorayım dedim güncellesem demekki bi artısı olmucak benim için.Ben gerekmedikçe driver değiştirmeyi önermiyorum amd bu her an wattman yiyebilirsin.
Yok hocam olmayacaktır. Bekleyin derim 1-2 hafta hiç gerek yok şimdi güncellersin hata olur vs 2 hafta sonra güncelleme gelecek zaten o zaman temiz kurulum yaparsınşimdiye kadar hiç yemedim ama bi sorayım dedim güncellesem demekki bi artısı olmucak benim için.
tamamdır teşekkürler.Yok hocam olmayacaktır. Bekleyin derim 1-2 hafta hiç gerek yok şimdi güncellersin hata olur vs 2 hafta sonra güncelleme gelecek zaten o zaman temiz kurulum yaparsın