BerkayGrgl
80+
- Reaksiyon skoru
- 73
Bir de 550W psu kullanıyorum bir sıkıntı olsaydı pc kapanırdı dimiTeşekkürler arkadaşlar, başka test yapmalı mıyım? Önerdiğini bir şey var mı
sıkıntı olabilir, işlemci ve ekran kartını aynı anda zorlayacağın AAA bir oyunda deneyebilirsin.Bir de 550W psu kullanıyorum bir sıkıntı olsaydı pc kapanırdı dimi
Kart fazla sıcak değilmi?Dostlar selamlar, 2. el aldığım RX 6700XT bugün elime ulaştı, furmarka soktum bakıp yorum yapabilir misiniz? Alınır mı alınmaz mı? @HacıSOFU
kartın üstünde iz, kırılma, çatlama, korozyon veyahut herhangi şüphe uğrandıracak bir şey yoksa alabilirsiniz başka bir şey gerekmiyorTeşekkürler arkadaşlar, başka test yapmalı mıyım? Önerdiğini bir şey var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir de 550W psu kullanıyorum bir sıkıntı olsaydı pc kapanırdı dimi
Bende 550w PSU ama Corsair sertifikalı kullanıyorum aynı kartı geçen denedim birinden zorladım ama kapanmadı sorun olmaz sağlam PSU varsaTeşekkürler arkadaşlar, başka test yapmalı mıyım? Önerdiğini bir şey var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir de 550W psu kullanıyorum bir sıkıntı olsaydı pc kapanırdı dimi
oyun önerisi var mı bunun içinsıkıntı olabilir, işlemci ve ekran kartını aynı anda zorlayacağın AAA bir oyunda deneyebilirsin.
Fazla sıcak mı hocam daha ne istiyorsununuz kiKart fazla sıcak değilmi?
90 derece hotspot var sıcak çalışmıyor mu?Fazla sıcak mı hocam daha ne istiyorsununuz ki
Warzone varsa gir bı el atla yada Steam pubg full ayarlarda 1 el gir starwars Jedi survior varsa pcde onla deneoyun önerisi var mı bunun için