RX6700 XT Minecraft RTX açılmıyor

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Fortunata

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
557
6700XT karta sahibim. Microsoft Storedan Orjinal Minecraftı satın alıp indirdim fakat ayarlar kısmında Işın izleme kısmı açılmıyor.

1628972955157.png

Çünkü desteklemiyor ?

6700XT karta sahibim. Microsoft Storedan Orjinal Minecraftı satın alıp indirdim fakat ayarlar kısmında Işın izleme kısmı açılmıyor.

Alıntıyı görüntüle
bro adı üstünde RTX sadece nvidia nın rtx ekran kartlarında kullanabiliyorsun. senin ekran kartın hem AMD hem de rtx değil

Youtube da gördüğüm birkaç testte 6000 serisi kartlar ile açıyorlar RTXi.

Bro are u serious
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Youtube da gördüğüm birkaç testte 6000 serisi kartlar ile açıyorlar RTXi.
Onların shader olduğunun farkındasın demi?

bro adı üstünde RTX sadece nvidia nın rtx ekran kartlarında kullanabiliyorsun. senin ekran kartın hem AMD hem de rtx değil
Ray Tracing nvidia'nın kendine has bir şey değil. Evet model adı olabilir ama AMD kartlar da ilerleyen dönemlerde gelecek güncellemeler ile kullanabiliyor olacak.

doğru fidelity fx falan bişeyleri vardı unuttum onları
Bahsettiğin şey, NVIDIA'nın yaptığı DLSS'nin AMD taraflı ve açık kaynak kodlu versiyonudur. Ray Tracing ile alakası yoktur.

Yanlış Bilgilendirme

Alıntıyı görüntüle
Şu anda sadece Nvidia RTX 20-30 serilerinde mevcut Ray Tracing özelliği. İlerleyen zamanlarda güncelleme ile RX6000 serisinde Ray Tracing kullanılabilecektir muhtemelen.

RT ile RTX farklı şeyler :)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,306
Üyeler
187,023
Son üye
aiktu