RTX ekran kartı alırsan açılır xD6700XT karta sahibim. Microsoft Storedan Orjinal Minecraftı satın alıp indirdim fakat ayarlar kısmında Işın izleme kısmı açılmıyor.
Alıntıyı görüntüle
bro adı üstünde RTX sadece nvidia nın rtx ekran kartlarında kullanabiliyorsun. senin ekran kartın hem AMD hem de rtx değil6700XT karta sahibim. Microsoft Storedan Orjinal Minecraftı satın alıp indirdim fakat ayarlar kısmında Işın izleme kısmı açılmıyor.
Alıntıyı görüntüle
Onların shader olduğunun farkındasın demi?Youtube da gördüğüm birkaç testte 6000 serisi kartlar ile açıyorlar RTXi.
Ray Tracing nvidia'nın kendine has bir şey değil. Evet model adı olabilir ama AMD kartlar da ilerleyen dönemlerde gelecek güncellemeler ile kullanabiliyor olacak.bro adı üstünde RTX sadece nvidia nın rtx ekran kartlarında kullanabiliyorsun. senin ekran kartın hem AMD hem de rtx değil
doğru fidelity fx falan bişeyleri vardı unuttum onlarıRay Tracing nvidia'nın kendine has bir şey değil. Evet model adı olabilir ama AMD kartlar da ilerleyen dönemlerde gelecek güncellemeler ile kullanabiliyor olacak.
Bahsettiğin şey, NVIDIA'nın yaptığı DLSS'nin AMD taraflı ve açık kaynak kodlu versiyonudur. Ray Tracing ile alakası yoktur.doğru fidelity fx falan bişeyleri vardı unuttum onları
Şu anda sadece Nvidia RTX 20-30 serilerinde mevcut Ray Tracing özelliği. İlerleyen zamanlarda güncelleme ile RX6000 serisinde Ray Tracing kullanılabilecektir muhtemelen.6700XT karta sahibim. Microsoft Storedan Orjinal Minecraftı satın alıp indirdim fakat ayarlar kısmında Işın izleme kısmı açılmıyor.
Alıntıyı görüntüle
Biri Nvidia adı tek farkRT ile RTX farklı şeyler![]()