RX6700XT EKRAN KARTI 103DERECEDE ÇALIŞIYOR YARDIM

inkodes

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
661
Arkadaşlar merhaba konunun özetini başlığa yazdım
gow ragnarok 2k native ultra ayarlarda oynuyordum(90fps alıyorum sizce az mı normal mi) bir de ne göreyim ekran kartı 100üstü derecelerde geziniyor
kendi bilgime göre 95i gecmemesi lazım ama durum suan bu
2 yıldır kullanmaktayım markası asrock https://www.asrock.com/Graphics-Card/AMD/Radeon RX 6700 XT Challenger D 12GB/
sizce temizlik zamanı gelmiş mi bir de karta zarar vermiş miyimdir ne diyorsunuz
temizlik yapacaksam da nasıl yapacağım sadece termal macun mu değişecek yoksa termal pad de mi almak lazım
alınacaksa hangi marka termal macun ve pad öneririrsiniz önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum

şuan evde 6mwk lık bir termal macunum var 4 5 yıl önce aldıgım sizce onunla değişmeli miyim

şuan evde 6mwk lık bir termal macunum var 4 5 yıl önce aldıgım sizce onunla değişmeli miyim
hotspot oolmadığına eminmisin o derecelere gelse kapanırdı pc muhtemelen yada full drop yerdin

hotspot oolmadığına eminmisin o derecelere gelse kapanırdı pc muhtemelen yada full drop yerdin
Normalde tamamen sıcaklık mevzusunu boşvermis oyunuma bakıyordum kac aydır, bi merak ettim afterburner indirdim
Dediğin gibi olabilir dikkat etmedim teşekkür ederim bakayım simdi

Arkadaşlar merhaba konunun özetini başlığa yazdım
gow ragnarok 2k native ultra ayarlarda oynuyordum(90fps alıyorum sizce az mı normal mi) bir de ne göreyim ekran kartı 100üstü derecelerde geziniyor
kendi bilgime göre 95i gecmemesi lazım ama durum suan bu
2 yıldır kullanmaktayım markası asrock https://www.asrock.com/Graphics-Card/AMD/Radeon RX 6700 XT Challenger D 12GB/
sizce temizlik zamanı gelmiş mi bir de karta zarar vermiş miyimdir ne diyorsunuz
temizlik yapacaksam da nasıl yapacağım sadece termal macun mu değişecek yoksa termal pad de mi almak lazım
alınacaksa hangi marka termal macun ve pad öneririrsiniz önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum
doğru ısıyı kontrol ettiğine emin misin kral

doğru söylüyorsunuz arkadaşlar hotspotmuş hepinize desteğinizden dolayı teşekkür ederim
gercek sıcaklıgı 85 88 civarı şu an sizce yine de termal bakım istiyor mu

doğru söylüyorsunuz arkadaşlar hotspotmuş hepinize desteğinizden dolayı teşekkür ederim
XFX modeliyse o sıcaklıklar normal. XFX değil se 75 80 civarı olması lazım.

amd'nin kartları genelde ısınıyor saf güç oldukları için, ayrıca termal macun ekran kartlarındakiler özellikle kaliteli oluyor, cpu gibi değişmenize pek gerek kalmıyor, genel bakımlarını yapın, biraz da undervolt yapın 2-5 fps kaybı ile belki 10 derece ısı düşebilir. Kasa hava akışı ferah olsun, güzelce ekran kartını da temizleyin devam edin.

Geri