rx6700xt gpu clock sorunu

Ekler

• DRRG9229[1].JPG
    DRRG9229[1].JPG
    824.2 KB · Hit: 20
  • AJCL4586[1].JPG
    AJCL4586[1].JPG
    882.1 KB · Hit: 16
  • WZXS0504[1].JPG
    WZXS0504[1].JPG
    1.1 MB · Hit: 20
Min frekansı düşürürse masaüstünde de yüksek frekansa çalışıp durduk yere ısınıp biraz daha fazla güç tüketir. O ayarla çözülebilecek bir durum değil başka bir sorun var muhtemelen.

Amd sitesinden yazab taban frekansı 2000-2400 arası olması gerekirken görsellerde ekledigim gibi benimki 1000 in altına düşüyor hatta 500e kadar oyun içinde fps drop yiyorum sorun için bana destek sağlarsanız sevinirim.
Hangi oyunda?
AMD driver sürümünü kullanıyorsunuz?

Hangi oyunda?
AMD driver sürümünü kullanıyorsunuz?
Stabil olan 22.5.1 whql sürümünü kullanıyorum.
Valorantta
sorunda su şekilde oyunda fps drop yiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Min frekansı düşürürse masaüstünde de yüksek frekansa çalışıp durduk yere ısınıp biraz daha fazla güç tüketir. O ayarla çözülebilecek bir durum değil başka bir sorun var muhtemelen.
Söyle bi gözlemim oldu tabi çok vakıf değilim bu işlemlere oyun kapalıyken işlemci mhzsi 20 30 larda çalışıyordu ama resimlerde eklediğim gibi oyunda 500 600 veya 1000 in altına düşmesi sizce normalmi ?

Stabil olan 22.5.1 whql sürümünü kullanıyorum.
Valorantta
sorunda su şekilde oyunda fps drop yiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Söyle bi gözlemim oldu tabi çok vakıf değilim bu işlemlere oyun kapalıyken işlemci mhzsi 20 30 larda çalışıyordu ama resimlerde eklediğim gibi oyunda 500 600 veya 1000 in altına düşmesi sizce normalmi ?
Sistem boştayken GPU frekansının düşmesi gerekiyor zaten. Oyun içerisinde düşmemesi lazım ama işte. O yüzden ayarla olmaz o iş dedim.

Minimum frekansı 2400 yapsada Oyun harici boştayken o frekansta çalışmıyor. Sadece oyunlarda geçerli yani.

Zaten 2400 mhz yapsa bile valorantta 2400 Mhz de çalışmayacaktır.Tahmini 1000-1300 mhz arasında çalışır.Normalde ise 500-700mhz de çalişiyor olması lazım valorantta. En azından bende o sekilde.

Minimum frekansı yükselttiği zaman frekans dalgalanması fazla olmuyor.Fps drop sorununu çözme ihtimali var.

Minimum frekansı 2400 yapsada Oyun harici boştayken o frekansta çalışmıyor. Sadece oyunlarda geçerli yani.

Zaten 2400 mhz yapsa bile valorantta 2400 Mhz de çalışmayacaktır.Tahmini 1000-1300 mhz arasında çalışır.Normalde ise 500-700mhz de çalişiyor olması lazım valorantta. En azından bende o sekilde.

Minimum frekansı yükselttiği zaman frekans dalgalanması fazla olmuyor.Fps drop sorununu çözme ihtimali var.
Çözümünüz nedir hangi ayari ne şekilde değiştirip deniyim ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,024
Üyeler
190,844
Son üye
mehtfy
Geri