RX9060 XT sistem alınır mı?

Yok hocam benimde aklımdan sistem almak geçiyorda eger çok fark yoksa sizin dediğinizi düşüncektim o açıdan sordum. Benim kafamda da 25-30 k arası monitör dahil sistem varda o paraya monitör dahili olup. 16gb Erkan kartı yok. Ha bu sistem her türlü her oyunu oynatsa yüksek fps yeter şuankinden iyi olacağı zaten kesin.

bu benim verdiğim parçaların hepsini al bi tanede soğutma çak hiç pişman kalmazsın her oyun en max grafikte oynarsın dlss ilede 1.5 2 ye katlarsın fpsini misler gibi

bu benim verdiğim parçaların hepsini al bi tanede soğutma çak hiç pişman kalmazsın her oyun en max grafikte oynarsın dlss ilede 1.5 2 ye katlarsın fpsini misler gibi
Keşke bütçe olsa da yapsam ama maalesef bütçe bu kadar anca. İlerde geliştirebileceğim bir sistem olsa da olur çok bir kriterim yok aslında. Geliştirebileyim yeter.

Keşke bütçe olsa da yapsam ama maalesef bütçe bu kadar anca. İlerde geliştirebileceğim bir sistem olsa da olur çok bir kriterim yok aslında. Geliştirebileyim yeter.

tamam işte attığım şekilde alın sistemi sizin için en mantıklı olarak topladım ileride geliştirebileceğiniz şekilde + 1-2 tane indirim yakaladınız mi misler gibi

bii kere o ram yakında piyasadan gidecek gibi tr de onda indirim bulamazsınız m2 ssd'de bulabilirsiniz ileride ztn onu almıyorsunuz şimdilik başka işlemciyi 5k ya bulabilirsiniz anakartı indirimli veya benzer veya altı bir anakartla değişebilirsiniz başka ne olabilir o kadar başkada bişe olamaz

Geri