RX9070XT sistem topluyorum eksik parçalar için tavsiye istiyorum

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Atx sadece beyaz siyah karışık
Hocam önerdiğiniz kasamı bu konudaki kasamı daha iyi cashback de var sanırım buna.Fanları sessiz mi ve hava akışı iyi mi?Taksitte var buna.

Son düzenleme:
Ben de pc topluyorum dün başka anakart aldım ama size tavsiye etmem ben bios konusunda uzman olduğum için riske girdim Sapphire Türkiye pazarına girdi bir nevi inceleme yapmak foruma yazmak için aldım sayılır ben risk severim(riskten kastım sadece yeni ve incelemeleri yok) yoksa kompedan olarak çok kaliteli vrm ler olsun pasif sogutmalar olsun pcb katmanları olsun ses kartı olsun inceledim güzeller denerim dersen muhtemelen 1 aya kalmaz incelemer çıkınca aşırı fiyat artışına uğrayacak bir kart

Biraz büyük risk olmuş bu kardeşim :) Asrock hani sayısız 9800x3d yaktı ya, hala da yakmaya devam ederken şimdi de yanan 9700x haberleri düşüp duruyor. Anakartta risk biraz sıkıntı bence, kendisinin bozulması neyse de diğer parçalara zarar verdimi büyük dert, ama cesaretli bi hareket takdir ediyorum :)

Arkadaş adına açmıştım bu konuyu bu parçaları seçti kendine.Kasa henüz karar vermedi nasıldır hocam veya muadili önerebileceğiniz az daha koy bunu al alabil diyeceğiniz.

Anakart: https://app.hb.biz/4yEExZgrmfGI

PSU: https://www.teknobiyotik.com/erken-...ie-5-1-atx-guc-kaynagi-hp1-s21000gd-f12s.html

Ram: https://app.hb.biz/p8MdFrEiPNig

İşlemci: https://app.hb.biz/c23FMFlsNmvu
Düz b650 ye o kadar para vermesin bence bu devirde ama tabi kendi bileceği iş

Biraz büyük risk olmuş bu kardeşim :) Asrock hani sayısız 9800x3d yaktı ya, hala da yakmaya devam ederken şimdi de yanan 9700x haberleri düşüp duruyor. Anakartta risk biraz sıkıntı bence, kendisinin bozulması neyse de diğer parçalara zarar verdimi büyük dert, ama cesaretli bi hareket takdir ediyorum :)

Hocam anakartlar arasındaki farkı anlamadı işlemci parası kadar anakarta vermeye değmez bencede yoksa.2 gündür anakart bakıyorum kafa yordu diyor.Baş ağrıtmasına döndü biraz anakart işi onda.Overclock da yapmayacak zaten.

Asrock değil Sapphire

Markaya güvenim var sorun olacağını düşünmüyorum ilk etapta bios sorunları olur ustesinden gelirim guncellemeler alana kadar

Asrock değil Sapphire

Markaya güvenim var sorun olacağını düşünmüyorum ilk etapta bios sorunları olur ustesinden gelirim guncellemeler alana kadar
Biliyorum yahu Asrock olmadığını, onu örnek olarak söyledim. Test edilmemiş bir model, Asrock da yılların üreticisi onda bile neler olabiliyor diye verdim örneği. X3D işlemcilerle kısıtlı dediler yanma sorunu ama düz 9700x de de yanmalar başladı. Sapphire de de olabilir diyorum yani :) Ama umarım olmaz tabi

Biliyorum yahu Asrock olmadığını, onu örnek olarak söyledim. Test edilmemiş bir model, Asrock da yılların üreticisi onda bile neler olabiliyor diye verdim örneği. X3D işlemcilerle kısıtlı dediler yanma sorunu ama düz 9700x de de yanmalar başladı. Sapphire de de olabilir diyorum yani :) Ama umarım olmaz tabi
İnşallah bakacaz kargo yolda xd

MSI kasa nasıldır hocam gösterdiğim sizin tavsiye ettiğiniz arasında
100r birde 100pz olanı vardı büyüklük farkları var

He gördüm şimdi pz evet güzel fiyatida iyi düşmüş birde gidip 20 dolar sanırım steam kodu vardı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,279
Üyeler
184,132
Son üye
Kin-yas
Geri