Ryzen 3 3100 + 2080 ti

Arkadaşlar bu sistem de dar boğaz olur mu? Ve 2080 ti 1080p de kullanacağım ne gibi sorunlar oluşur lütfen detaylıca bana da anlatırsanız çok memnun olurum.
Oyunu Oynayamazsın Darboğazdan

Arkadaşlar bu sistem de dar boğaz olur mu? Ve 2080 ti 1080p de kullanacağım ne gibi sorunlar oluşur lütfen detaylıca bana da anlatırsanız çok memnun olurum.
dar boğaz olmaz ise parçalar benden

Hiç tahmşn etmeyeceğin kadar çok olur. Değiiştirme şansınız varsa işlemciyi en az R5 3600X olarak güncelleyin ya da ekran kartını düşürün
Iraktan bir tanıdık 2080ti getirebilirim dedi ama onu almak için elimde ki 1660s satmam lazım eğer dediğiniz gibi sorun olursa 2080ti almak mantıksız ama öyle bir kartı da uyguna yakalamışken kaçırmak istemiyorum o yüzden sormuştum

Sıvı nitrojenle işlemciyi soğutup 9 GHz yaparsan belki yapmaz darboğaz 1080P'de

Iraktan bir tanıdık 2080ti getirebilirim dedi ama onu almak için elimde ki 1660s satmam lazım eğer dediğiniz gibi sorun olursa 2080ti almak mantıksız ama öyle bir kartı da uyguna yakalamışken kaçırmak istemiyorum o yüzden sormuştum
Al satarsın parasıyla da işlemci yükseltip eğer uygun fiyattan çıkarsa 3060 alırsın.

Sıvı nitrojenle işlemciyi soğutup 9 GHz yaparsan belki yapmaz darboğaz 1080P'de
Benim bu dediğinizi yapmam için 40 fırın ekmek yemem lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Al satarsın parasıyla da işlemci yükseltip eğer uygun fiyattan çıkarsa 3060 alırsın.
Ama onu almam için elimde ki 1660s satmam lazım onu satınca bunu kullanamayacaksam başka ne yapabilirim

3100e 2080ti gerek yok knk r3 1200 yapıp rtx3080 tak daha fazla fps alırsın (!)

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti
Benim bu dediğinizi yapmam için 40 fırın ekmek yemem lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama onu almam için elimde ki 1660s satmam lazım onu satınca bunu kullanamayacaksam başka ne yapabilirim
Elinizdeki ekran kartını satıp 2080 ti alırsan 2080ti da satabilirsin diyorum Türkiye şartlarında çok üst fiyatlara gidicektir. 2080ti yi satıp yeni ekran kartı bulana kadar ekran kartsız kalırsın sadece. Yani en mantıklı olanı bence bu yerinizde olsam böyle yapardım.

bunda bu değerleri alıyorsa 2080 de idare eder

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,690
Üyeler
188,148
Son üye
sunia
Geri