tamer oyunda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,658
Bu işlemci nasıl?Ve 2.eli alınır mı?
B550 anakart kullanamazsın bu yüzden. Zen+ çünkü. 12NM olmasından anlayabilirsin mesela.Bu işlemci nasıl?Ve 2.eli alınır mı?
A320 s2h anakart düşündüm.Olur mu?Zen+ bir I-GPU barındıran, Soket AM4 masaütü işlemcisi. Giriş seviyesi sistemler için ideal. E-GPU gerektirmiyor kullanmak için sistemi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
B550 anakart kullanamazsın bu yüzden. Zen+ çünkü. 12NM olmasından anlayabilirsin mesela.
B550 chipsetli anakartlarda resmi olarak destek yok ama Zen+ işlemciler kullanılabiliyor sanırımB550 anakart kullanamazsın bu yüzden. Zen+ çünkü. 12NM olmasından anlayabilirsin mesela.
Evet, olur. Önerim bir B450 anakart almandan yana olacaktır. OC yapabiliyorsun çünkü.A320 s2h anakart düşündüm.Olur mu?
Mikrokod eklemek yetiyorsa B550 alınabilir o zaman.B550 chipsetli anakartlarda resmi olarak destek yok ama Zen+ işlemciler kullanılabiliyor sanırım. Technopat'ın MAG B550 TOMAHAWK videosunda işlemci olarak Ryzen 7 2700X kullanıyorlardı
.
Mikrokod kesin var mıdır bilmiyorum ama olmasa çalışmazdı herhalde. Madem destek var neden resmi olarak söylemiyorsun arkadaş?Mikrokod eklemek yetiyorsa B550 alınabilir o zaman.
4. Nesil APU işlemciler geliyor. Ben bekle derim.
Maalesef bütçe bu kadar.2.el alacağım zaten.Evet, olur. Önerim bir B450 anakart almandan yana olacaktır. OC yapabiliyorsun çünkü.
A320 de OC yapma durumuna benziyor o zaman.Mikrokod kesin var mıdır bilmiyorum ama olmasa çalışmazdı herhalde. Madem destek var neden resmi olarak söylemiyorsun arkadaş?