Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Başta bronz silikon ısınır falan dedin hepsi yanlış bilgi.Dalga mı geçiyorsunuz düzgünce söyleyin neden kızgın attığınızı.
Başta bronz silikon ısınır falan dedin hepsi yanlış bilgi.Dalga mı geçiyorsunuz düzgünce söyleyin neden kızgın attığınızı.
Bronz silikon ısınır mı dedim hocam üste gidip mesajlarımı okur musunuz okumadan yorum yapıyorsunuz.Başta bronz silikon ısınır falan dedin hepsi yanlış bilgi.
Dalga mı geçiyorsunuz?Dalga mı geçiyorsunuz düzgünce söyleyin neden kızgın attığınızı.
Hocam öyle bir yazıyorsunuz ki hala anlamadım.Dalga mı geçiyorsunuz?
söyledim ya içinden t6 nın içinden çıkan termal macun kötü bir termal macun de
İşlemcinin silikonunun değerini ölçüyor silikon iyiyse daha az voltajla daha fazla OC yapabiliyorsun diye biliyorumBendede ryzen 5 3600 var bu testi yapmak önemli mi ?
çıkan sonuç neyi belli ediyor açıklayacak birisi varmı ?
peki daha fazla oc yapınca ne değişiyor hocam ?Hocam öyle bir yazıyorsunuz ki hala anlamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemcinin silikonunun değerini ölçüyor silikon iyiyse daha az voltajla daha fazla OC yapabiliyorsun diye biliyorum
OC işlemcinin çekirdeklerinin saat frekans değerini arttırmak oluyor o da performansını arttırıyorpeki daha fazla oc yapınca ne değişiyor hocam ?
bilmediğimden soruyorum
Yine bronz silikon çıkmış ama sorun yok. İstersen OC çekelim, istersen kalsın.
1.15V ve 4.2 deneyebilirsinAlıntıyı görüntüle
Bilgisayarı yeni aldım. (Stok soğutucuyla) 1 kere yaptım. Ne yapmamı önerirsiniz? CPB mi kapatayım (bunu da yapmak hiç istemiyorum) ya da bana UV ayarı söylermisiniz?
Anakart : B450 S2H V2
İşlemciyi hiç strese sokmadım. ama durum çok kötüyse bir şekilde T6 Ultra almaya bakacağım.
Undervolt yapalım hocam. OC olmasa da olur. Sıcak çalışmasın
Hocam yetmez, açmaz. Bronz silikon.1.15V ve 4.2 deneyebilirsin
Ryzen master indir
Ayarları custom a al
Voltaja 1.15 GHz ye 4.2 gir kaydet
Sonra Aida 64 Extreme indir stress testi başlat 75-80 derece üstüne çıkarsa durdur çıkmazda biosa geçirirsin