1.5 yıl önce sistem V3.5 almıştım. SSD yüzünden garantiye gitti. İşlemcim ve SSD değişti. Fakat işlemcim eskisine göre cidden fazla ısınıyor. Oyunlarda 80'e kadar çıkıyor. Termal macun yenilemesi de yaptım. Kullandığım macun ise Artic MX-4.
80 derece normal stok soğutucu ve ev 25 derece üstüyse1.5 yıl önce sistem V3.5 almıştım. SSD yüzünden garantiye gitti. İşlemcim ve SSD değişti. Fakat işlemcim eskisine göre cidden fazla ısınıyor. Oyunlarda 80'e kadar çıkıyor. Termal macun yenilemesi de yaptım. Kullandığım macun ise Artic MX-4.
evet fark ederBana biraz fazla geldi. Normalde 65 geçmezdi. Yaz olması bu kadar fark eder mi ?
Bana biraz fazla geldi. Normalde 65 geçmezdi. Yaz olması bu kadar fark eder mi ?
macunun sahtesini mi aldın . 3600 stok fan kullandım okadar etki etmedi sıcaklığı1.5 yıl önce sistem V3.5 almıştım. SSD yüzünden garantiye gitti. İşlemcim ve SSD değişti. Fakat işlemcim eskisine göre cidden fazla ısınıyor. Oyunlarda 80'e kadar çıkıyor. Termal macun yenilemesi de yaptım. Kullandığım macun ise Artic MX-4.
2020 edition sahtesi değildiSoğutucuyu oturtamamış olabilirsiniz ayrıca aldığınız macun poşette geldiyse ve 2019 edition yazıyorsa sahtedir
Normal değil o sıcaklıklar yüksekBana biraz fazla geldi. Normalde 65 geçmezdi. Yaz olması bu kadar fark eder mi ?
İtopya'dan geldiğinde de ısınıyordu bugün kendimde macun yenileyip kendim taktım hala ısınıyor.Soğutucuyu oturtamamış olabilirsiniz ayrıca aldığınız macun poşette geldiyse ve 2019 edition yazıyorsa sahtedir