Islak mendille silerim fakat anlamadığım giden macunu yenilemem gerekecek ve bilgisayar daha dün geldi
Dostum sana öyle yollamaları gerekti 5-10fps için yollamam deme benceIslak mendille silerim fakat anlamadığım giden macunu yenilemem gerekecek ve bilgisayar daha dün geldi
Hem bunun için para vereceğim, af modeli daha iyi olabilir ama aralarında çok fark yoksa değiştirmek istemiyorumOnun için termal macun almanız gerekecek.
14 gün iade hakkım var daha dün geldi o zmn sistemi gönderip işlemciyi af modeli ile değiştirmelerini söyleyeyim ? Ama sorduğumda yanlış parça gelme ihtimali yok diyorlardı sadece iade var dediler fazlada soru sormak istemiyorum adamlara yeterince sordum.Dostum sana öyle yollamaları gerekti 5-10fps için yollamam deme bence
Hem bunun için para vereceğim, af modeli daha iyi olabilir ama aralarında çok fark yoksa değiştirmek istemiyorum
Söyledim attım anakarttan bakın dediler anakarttaki yazanida attım 12 nm dediler isterseniz işlemciyi söküp koduna bakın dediler.Onlara cpu-zden böyle göründüğünü ekran fotoğrafı ile bildirebilirsin ama bazı sitelerde olabiliyor mesela vatanda 14nm yazıyor ama 12nm geliyor bilemiyorum gerisini de 14nm göndermişlerse ayıp etmişlerdir
O zaman bilemiyorum hocam kusura bakmayınSöyledim attım anakarttan bakın dediler anakarttaki yazanida attım 12 nm dediler isterseniz işlemciyi söküp koduna bakın dediler.
Daha yeni geldi sistem testlerini izledim aralarında pek FPS farkı göremedim en fazla 10 FPS genel olarak FPS değerleri iyi benim için rahat fakat içim rahat değilAralarında çok fark var... Ryzen 5 1600AF modeli çok daha iyi normal versiyona göre... asıl amaç şu, sen o işlemci ile rahatsan değiştirme.
belki de işlemcinin üzerine öyle yazdılar 12 nm diyeAf modeli genelde satıcılarda geçmez hocam 12nm olan af modeli olup yenilenmiş olarak üretilen bir işlemcidir eskisine göre fark olup yenisi tercih edilmelidir işlemcinin üstünde yazabilir bence de baktınız mı
Daha yeni geldi sistem testlerini izledim aralarında pek FPS farkı göremedim en fazla 10 FPS genel olarak FPS değerleri iyi benim için rahat fakat içim rahat değil
belki de işlemcinin üzerine öyle yazdılar 12 nm diye
Satıcısı ben değilim hocambelki de işlemcinin üzerine öyle yazdılar 12 nm diye