Çözüldü✓ Ryzen 5 2600 den 5500 e geçmek

Reaksiyon skoru
69
Bütçe
2500
merhaba ben ryzen 5 2600 ümü (6yıllık) üstüne 1700 tl vererek sıfır 5500 aldım herkes bu işlemci kötü vs diyor bilgisayarı zaten 4-5 ay sonra değişeceğim için masraf yapmak istemedim bu işlemci gerçekten o kadar kötü mü?

Aşırı bir fark beklemeyin. Keşke ryzen 5600 veya 5600x alsaydınız. İdare edin bence iki yıl sonra am5e geçersiniz.

Üzerine çok vermişsin. Onun dışında sorun yok. Kullanabilirsin. Kötü felan da değil. İş yapar.

Eğer geri dönebilme şansın varsa dönebilirsin. zaten bilgisayar değişeceksen biraz daha sabret 2600 ile paran şimdilik elinde kalsın değişirken lazım olur. Dönemeyecek haldeysen de yapacak bir şey yok kötü değil ama 5600 olsaymış daha güzel olurmuş.

Gpt %20-25 daha iyi diyor arasındaki farkı

gayet iyi olmus 5500 2500ü tokatlar. sonuçta onu da satıp 5600 alabilirsin. önemli olan ekran kartın neydi.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
merhaba ben ryzen 5 2600 ümü (6yıllık) üstüne 1700 tl vererek sıfır 5500 aldım herkes bu işlemci kötü vs diyor bilgisayarı zaten 4-5 ay sonra değişeceğim için masraf yapmak istemedim bu işlemci gerçekten o kadar kötü mü?
kötü derken öyle anlatmamışlar onun yerine 5600 almak çok daha iyi olurdu 5500 de iyi işlemci ama

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
Fiyatına göre evet, kötü

Selamlar öncelikle tabii ki o kadar kötü değil :) İade etme seçeneğin varsa istersen iade edip 5600 falan bakabilirsin. 5600 e göre f/p karşılaştırmasında biraz daha geride. Ama onun dışında gene f/p olarak iyi bir işlemci diyebiliriz. Baya iş yapar 2-3 sene giriş seviyesi olarak götürür. İçin rahat olsun dostum. O kadar iç karartıcı bir durum yok yani gayet iş görür bir işlemci :) Bir daha bence donanım alışverişi yaparken danış herkes yardımcı olmaya çalışır.

5500 bence iyi işlemci biraz daha ucuza denk gelebilirmiş bi ara 2000 tl altoydı ama iyi işlemci normal kullanabilirsin

Geri