Neler Yeni

Ryzen 5 3600 120 Derece

Polatcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Polat
Frekans çok önemli değil önemli olan voltaj. Anakart zaten çok fazla voltaj veriyormuş. O anakartın verdiği fazladan voltaj ile 4.5 GHz ye bile çıkarsın ama yine de bu kadar sıcak olmaz. Dediğim gibi boşta bile o kadar sıcaksa soğutucu temas etmiyordu işlemciye. Bilgisiz vatan elemanına denk gelmişsiniz gibi duruyor. İşlemci soğutucu vidalarını ne kadar sıkması gerektiğini bilmiyormuş demek ki
Peki beni bugün aradılar vatandan ekran kartı hatalı dediler ben işlemci ve anakartdan şüpheleniyorum dememe rağmen ne yapmam lazım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
kardeşim ben laptop kullanıyorum benim yarım yamalak sistemim bile 90 nın üstüne çıkınca high degree hatası veriyor

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Peki beni bugün aradılar vatandan ekran kartı hatalı dediler ben işlemci ve anakartdan şüpheleniyorum dememe rağmen ne yapmam lazım?
Ekran kartına bir hata yoktur attığınız SS de normal gözüküyor. Ben aslında işlemci sıcaklıkları için göndermiştim onu da ayrıca kontrol der misiniz? Derseniz olur. Bir de şunu söyle Ekran kartında bir problem varsa onu da düzeltebilirsiniz ama ben aslında işlemci için göndermiştim diye

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Stok fan ile anakart 1.4V falan veriyorsa öyle bir 120 derece olur ki.

Polatcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Polat
Stok fan ile anakart 1.4V falan veriyorsa öyle bir 120 derece olur ki.
1.4 sürekli degisiyor 1.45 falanda oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartına bir hata yoktur attığınız SS de normal gözüküyor. Ben aslında işlemci sıcaklıkları için göndermiştim onu da ayrıca kontrol der misiniz? Derseniz olur. Bir de şunu söyle Ekran kartında bir problem varsa onu da düzeltebilirsiniz ama ben aslında işlemci için göndermiştim diyem
Ekran kartına bir hata yoktur attığınız SS de normal gözüküyor. Ben aslında işlemci sıcaklıkları için göndermiştim onu da ayrıca kontrol der misiniz? Derseniz olur. Bir de şunu söyle Ekran kartında bir problem varsa onu da düzeltebilirsiniz ama ben aslında işlemci için göndermiştim diye
Be
Müşteri hizmetlerine indigimde zaten sorunlara 120 dereceye kadar çıkıyor yazdırdım. Ama onunla ilgili bişe demediler ekran kartı hatalı diyorlar.

Polatcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Polat
Bir arkadaşım şöyle yazdı vatandakilerin ekran kartında hata var demesi üzerine. ‘zaten ekran kartı bi yüke girerse normal kendi ayarında o yükün altından kalkamazsa İşlemciye haber verir işlemciyi yorar buda sistemsel hatadır.’ Ne kadar doğrudur bilemem bu ekran kartının hatalı oldugunu gösterir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır.

İyi bir voltaj ayarı ile sorun çözülürdü.

Tabi bizim hüper zeki Vatan yetkilileri sorunu ekran kartında bulmuş.
Sence ne yapmalıyım yarın sistemi alıp eve getirip tekrar ayar yapmayı denesim mi yardımcı olursanız

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Sence ne yapmalıyım yarın sistemi alıp eve getirip tekrar ayar yapmayı denesim mi yardımcı olursanız

Yardımcı olurum ama bırakın hüper zeki yetkili arkadaşlar ekran kartında olan sorunu bulsun.

Top Bottom