cengizovic
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 968
İyi mi? Voltaj daha mı az olması gerekiyor?4.4GHZ, 1.25V.
Golden çıkmış, OC yapacaksanız yapabilirsiniz.İyi mi? Voltaj daha mı az olması gerekiyor?
OC monitör gelince yapacağım. Şuan TV den bakıyorum. Prime95 testinde 95 derece çıkıyor bir o sıkıntı sanki.Golden çıkmış, OC yapacaksanız yapabilirsiniz.
Stok soğutucuysa şaşırmam.OC monitör gelince yapacağım. Şuan TV den bakıyorum. Prime95 testinde 95 derece çıkıyor bir o sıkıntı sanki.
Otodaysa normal. 1.45V veriyor kendine, silikonun güzel, güzel OC yapılır.OC monitör gelince yapacağım. Şuan TV den bakıyorum. Prime95 testinde 95 derece çıkıyor bir o sıkıntı sanki.
Prime95 testini tekrar yapacağım. Kullanımı kafa karıştırıyor. Dün doğru mu yaptım emin değilim. Yardımcı olur musun?Otodaysa normal. 1.45V veriyor kendine, silikonun güzel, güzel OC yapılır.
Thread kısmını elleme ben bu şekilde yapıyorum. Sadece işlemciyi zorluyor, Blend ve Large RAM'leri falan da teste sokuyor.Prime95 testini tekrar yapacağım. Kullanımı kafa karıştırıyor. Dün doğru mu yaptım emin değilim. Yardımcı olur musun?
Şimdi aida64 extremeyle yapıyorum. Sonra dediğiniz gibi yapıp prime95 i başlatacağımThread kısmını elleme ben bu şekilde yapıyorum. Sadece işlemciyi zorluyor, Blend ve Large RAM'leri falan da teste sokuyor.
Alıntıyı görüntüle