ryzen 5 3600 için 3060 ti mı 3070 mi almalıyım?

ben 240mm lik sıvı soğutucu gücüne yakın kule tipi kullanıyorum 2 200 1 120 mm fan var 55 dereceyi geçmeyen işelmci bf 5 de 65-70 oldu
her oyunda oluyormu darboğaz yoksa bazı oyunlardamı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayır hiç darboğaz olmuyor bf2042 oynuyor. FHD en yüksek ayarda rtx aktif dlss kapalı 220 fps alıyor :)
süper. başka bir oyunda denedimi peki.

R5 3600 ile FHD sınırı 3060ti 2kda 3070ti 4k da 3090ti sorun yaratmaz.

her oyunda oluyormu darboğaz yoksa bazı oyunlardamı

süper. başka bir oyunda denedimi peki.
her oyunda oluyor

burdaki arkadaşımız her oyunda oluyor diyor ama?
o arkadaş çözünürlük değişiminde olamayacağını söylemiş ben 1080p baz alarak öyle biyorumda bulundum tabi gider 2k da veya üstünde oynarsan sorun olmaz ama 1080p de darboğaz olur hepsinde

1080p de işlemciyi çok yoran oyunlarda darboğaz yaşarsın cs go gibi ama cyburpank gta5 gibi oyunlarda en yüksek kalitede darboğaz yaşamazsın.

1080p de işlemciyi çok yoran oyunlarda darboğaz yaşarsın cs go gibi ama cyburpank gta5 gibi oyunlarda en yüksek kalitede darboğaz yaşamazsın.
3070 i aldım gemileri yakıp. izlediğim videolarda 2 k da pek darboğaz olmuyor gibi. diyorumki. ben bu işlemciyle devam edip 2 k ekranmı alsam yoksa işlemciyimi yenilesem?

3070 i aldım gemileri yakıp. izlediğim videolarda 2 k da pek darboğaz olmuyor gibi. diyorumki. ben bu işlemciyle devam edip 2 k ekranmı alsam yoksa işlemciyimi yenilesem?
2k ekran al sorun yaşamazsın ama görüntüyü hep en yüksekte oynaman lazım düşürürsen darboğaz yapar.

evet arkadaşlar 3070 i aldım 1080p de denemeler yapmaya başladım uncharted ve pubg de durum budur.
Adsısz.png
Adsızas.png

burdada god of war gta ve spiderman denemeleri mevcut.
ilk deneyimim darboğazın baya olduğu 1080p de ama god war da çoğu yer de 100 de 100 kullanımı gördü kart.
yarın birde abimin 2 k monitörüyle deniycem.

20221118_210950.jpg

qqq.png
Adsız-min.png

Son düzenleme:
Geri