T.P.G.
80+ Titanium
gigabyte olsa ederdimanakartım asus internette biraz araştırayım teşekkürler yardımın için
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkürler
gigabyte olsa ederdimanakartım asus internette biraz araştırayım teşekkürler yardımın için
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkürler
teşekkürler biraz araştırma yapıyım benbios a giriceksin frekans ayarıyla alakalı bir şey görmen lazım advanced setting tarzı bir şey olmalı orada core boost gibi bir şey vardı hatırlamıyorum adını direkt disable yapman yeterli
3.6 sabitleme k yerine 3.9 ve 1.2V daha mantıklı bence.bios a giriceksin frekans ayarıyla alakalı bir şey görmen lazım advanced setting tarzı bir şey olmalı orada core boost gibi bir şey vardı hatırlamıyorum adını direkt disable yapman yeterli
bi biosu açayım bakalım bulabilcekmiyiz .d3.6 sabitleme k yerine 3.9 ve 1.2V daha mantıklı bence.
bulursun ya, ASUS karışık değil o kadar. O.C. bölümünde falan olabilir.bi biosu açayım bakalım bulabilcekmiyiz .d
ha birde benim anakart a320 serisi ama vardır demibulursun ya, ASUS karışık değil o kadar. O.C. bölümünde falan olabilir.
o önemli değil ya, BIOS aynı.ha birde benim anakart a320 serisi ama vardır demi
Cbp ile alakalı hiç bir seçenek yok ama core levelling mode var en yakın isim olarako önemli değil ya, BIOS aynı.
3.6 ile 3.9 arasında hiç fark yok voltaj ayarlamakla falan uğraşmasın o yüzden direkt kapatsın kullansın mis gibi3.6 sabitleme k yerine 3.9 ve 1.2V daha mantıklı bence.
CBP değil direk CPU Ratio olması gerek. @RevDeisDou baksana la.Cbp ile alakalı hiç bir seçenek yok ama core levelling mode var en yakın isim olarak
Bios ekranı açık bekliyorum xdCBP değil direk CPU Ratio olması gerek. @RevDeisDou baksana la.
Kurcala biraz. O.C. bölümünde olması gerek. ASUS anakart kullansam yardım etcem de .Bios ekranı açık bekliyorum xd
Core Performance Boost.cbp değil cpb olması lazım core boost power mi ne yanlış yazmış olabilirim