Hocam ben kullanıyorum R5 5500 ve rx7600 çok anlamam darboğaz fln ama bir sıkıntısını görmedim zamanında aynı konuyu bende açmıştım çok minimal düzeyde olur demişlerdi.konuda belirtiğim gibi ekran kartı alıcam rx 7600 dar boğaz yaparmı
Fps oyunlarında farklı bir his aliyormusunHocam ben kullanıyorum R5 5500 ve rx7600 çok anlamam darboğaz fln ama bir sıkıntısını görmedim zamanında aynı konuyu bende açmıştım çok minimal düzeyde olur demişlerdi.
Sağolun içim rahatladıR5 5500 + 3080Ti kullandım tahminimce 7600 de ciddi bir darboğaz yaşamazsın sorumsuzca kullanabilirsin.
hayır hocam normal valorantta hiç bir sıkıntım yokFps oyunlarında farklı bir his aliyormusun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sağolun içim rahatladı
Ufak tefekten bir şey olmaz hocam sağolun alicamvalo csde tabii ki darboğaz olucak o erkan kartını darboğaz etmeyen işlemci acayip bişey olur herhalde benim de 5600 6700xt var csde darbogaz oluyor ama hikayelilerde rahat bence besler
fazla yapmaz idare eder her oyunda 1080P ultra ayarlarda ama ben hiç yapmasını istemiyorum derssen eğer kule tipi işlemci sağutucun varsa oc yapabilirsinkonuda belirtiğim gibi ekran kartı alıcam rx 7600 dar boğaz yaparmı