Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥Ryzen 5 5600🔥 3004.28 TL

münşi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Mehmet YILMAZ
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar, İşlemci, Ekran Kartı
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Volkan esen
En çok koktuğum da bu. Bende şöyle bi durum oldu, sabah 9da MNGyi aradım dağıtıma çıkmasın şubeden alıcam dedim. Kadın dedi ki "zaten üzerinde sadece mahalle ve sokak ismi yazıyor adres eksik olduğu için dağıtıma çıkmazdı." Neyse gittim aldım şubeden. Kutunun nüzerinde MNG kargo fişinde gerçekten de sadece mahalle ve sokak bir de afyon merkez yazıyordu ancak arkasındaki APG fişinde daire noya kadar detaylı adres yazıyor. Diyecektim "Ula kör müsünüz tam adres yazıyor işte burada, bu akrgo İspanya'nın Zaragoza şehrinden beri bu adrese geliyor da yolda adres mi değişecek, beyninizi kullanamıyor musunuz" diye ama aman dedim uğraşma TRde her iş böyle zaten. Alıp çıktım kargoyu.
Beni arayıp tekrar adres istediler adres yok diye adres yoksa nasıl getirdiler anlamadım sabah işten yeni geldiğim için çok bir şey diyemedim yorgunluktan amazonun suçu yazmamışlar dedi 4 ülkeden ankaraya gelebiliyor kargo ülkenin kargocusu 10 tane ilçenin içinden doğrusunu bulamıyor zaten mng kargoyla bu zamana kadar sağlıklı Bi işlemim olmadı hep bahane

münşi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Mehmet YILMAZ
İlgilendiği Kategoriler
Fotoğraf at @Eko1910. @münşi sen takınca çalıştı mı direkt?
Açılışta bi soru soruyor. Ftpm resetlemek için Y ye basıyorsun. Arkadaş onu sordu sanırım ama foto atmamış. Ben de bekliyorum atmasını. Y ye bastım biosu resetledi açıldı. Yeniden başlatıp biosa girip DOCP açarak ramleri 3200e çektim tamamdır. Başka bişey yapmadım. Durum bu. Deli gibi boostluyor bu işlemci 4450mhz hep oyunda. R5 3600 4200ü çok nadir görüyordu aynı kasa aynı soğutucu.
20220813_215602.jpg

n0rbit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Bahadır
Açılışta bi soru soruyor. Ftpm resetlemek için Y ye basıyorsun. Arkadaş onu sordu sanırım ama foto atmamış. Ben de bekliyorum atmasını. Y ye bastım biosu resetledi açıldı. Yeniden başlatıp biosa girip DOCP açarak ramleri 3200e çektim tamamdır. Başka bişey yapmadım. Durum bu. Deli gibi boostluyor bu işlemci 4450mhz hep oyunda. R5 3600 4200ü çok nadir görüyordu aynı kasa aynı soğutucu.
Alıntıyı görüntüle
Soğutucu ne kullanıyorsunuz

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Furkan Emre Asım
Alıntıyı görüntüle
Sıcaklıklar nasil hocam? Ben de bu aksam ryzen 3600 ün yerine montaj yapacagim.

bados123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Bahadır Şahin
Alıntıyı görüntüle
Benim CBP açasım var.

münşi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Mehmet YILMAZ
İlgilendiği Kategoriler
Benim CBP açasım var.
açasım var derken? zaten normalinde açık oluyor. kapatmış mıydın?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıcaklıklar nasil hocam? Ben de bu aksam ryzen 3600 ün yerine montaj yapacagim.
r5 3600 4.2ghz boostlayacak ama nadir gördüm o hızları 30 ay kullandım OC yapmadan. PUBG oynuyorum sürekli. İşlemci oyun esnasında 66yı görürdü sık sık. Bugün r5 5600 taktım oyunda hep 4450mhz ve sıcaklık 58 59 derece bir kez 61 gördüm hayret ettim ben r5 5600 daha çok ısınır zannediyordum gücünden dolayı ama olay yeni teknoloji-yeni mimari olması demekki.

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Furkan Emre Asım

r5 3600 4.2ghz boostlayacak ama nadir gördüm o hızları 30 ay kullandım OC yapmadan. PUBG oynuyorum sürekli. İşlemci oyun esnasında 66yı görürdü sık sık. Bugün r5 5600 taktım oyunda hep 4450mhz ve sıcaklık 58 59 derece bir kez 61 gördüm hayret ettim ben r5 5600 daha çok ısınır zannediyordum gücünden dolayı ama olay yeni teknoloji-yeni mimari olması demekki.
Sıcaklıklar baya iyiymis. Sogutma olarak ne kullaniyorsunuz?

bados123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Bahadır Şahin

CBP kapalı, 3900 MHz'de kullanıyordum R5 2600'ü.

Top Bottom