Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥Ryzen 5 5600🔥 3004.28 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Enes Tuncer
Böyle bir saçmalık ancak beni bulurdu zaten. Bu sabah mng den mesaj geldi. Kargoyu mng ye eksik adres ile vermişler. Evime 80km mesafede şubeye gitmiş. Mesajda şubeden gelip alın yoksa iade edicez diyorlar. Ciddi anlamda şaka gibi. İstanbulun göbeğinde olmama rağmen adamlar Silivri'ye göndermişler paketi :D

Edit1: Amazon temsilcisine durumu aktarıyorum: şubeyi arayın eve getirsinler diyor. Dedim sizce 80km geliş 80km gidiş toplam 160km kim gider? Onlar bir kere dağıtıma çıkartıp teslim etmeyi denemişlerdir kesin siz evde yoksanız normal diyor hala. :D
Kargo firması da alıcısı ben olduğum için benim adres değişikliğimi de kabul etmiyor; gönderici firma ulaşsın öyle düzeltebiliriz diyorlar.
1660399701204.png

münşi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Mehmet YILMAZ
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar, İşlemci, Ekran Kartı
Garanti mevzusu da böyle arkadaşlar:
Böyle bir saçmalık ancak beni bulurdu zaten. Bu sabah mng den mesaj geldi. Kargoyu mng ye eksik adres ile vermişler. Evime 80km mesafede şubeye gitmiş. Mesajda şubeden gelip alın yoksa iade edicez diyorlar. Ciddi anlamda şaka gibi. İstanbulun göbeğinde olmama rağmen adamlar Silivri'ye göndermişler paketi :D
Alıntıyı görüntüle
hasssss.... ara şubeyi bana yakın şubeye gönderin de yahu ne alakası var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Garanti mevzusunu şimdi görüştüm durum bu arkadaşlar. Amazon zaten ortada bırakmaz. Kaldı ki normal kullanımda r5 5600 de bozulmaz zaten. Güzelce macunu sürüp montajı yaptım stres testinde bile 60dereceyi geçmiyor. 2024 yazına kadar devam inşallah.
12.PNG

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Enes Tuncer
Garanti mevzusu da böyle arkadaşlar:

hasssss.... ara şubeyi bana yakın şubeye gönderin de yahu ne alakası var.
Güvenlik sebebiyle alıcının değil de göndericinin talep etmesini istiyorlar. Onlar da kendilerince haklılar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Osman Kadir Kaya
Bir benim gelmedi , zaten anakartım ve ramim yok pek bişey değişmeyecekti :D

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Furkan Emre Asım

münşi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Mehmet YILMAZ
İlgilendiği Kategoriler

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Furkan Emre Asım

münşi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Mehmet YILMAZ
İlgilendiği Kategoriler
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Volkan esen

Edit1: Amazon temsilcisine durumu aktarıyorum: şubeyi arayın eve getirsinler diyor. Dedim sizce 80km geliş 80km gidiş toplam 160km kim gider? Onlar bir kere dağıtıma çıkartıp teslim etmeyi denemişlerdir kesin siz evde yoksanız normal diyor hala. :D
Kargo firması da alıcısı ben olduğum için benim adres değişikliğimi de kabul etmiyor; gönderici firma ulaşsın öyle düzeltebiliriz diyorlar.
Alıntıyı görüntüle
yalnız değilsin benimki de başka ilçeye gitmiş merkez ilçe olmadığı için benimkini getirecekler mecbur ama 2 gün daha aksadı

münşi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Mehmet YILMAZ
İlgilendiği Kategoriler
yalnız değilsin benimki de başka ilçeye gitmiş merkez ilçe olmadığı için benimkini getirecekler mecbur ama 2 gün daha aksadı
En çok koktuğum da bu. Bende şöyle bi durum oldu, sabah 9da MNGyi aradım dağıtıma çıkmasın şubeden alıcam dedim. Kadın dedi ki "zaten üzerinde sadece mahalle ve sokak ismi yazıyor adres eksik olduğu için dağıtıma çıkmazdı." Neyse gittim aldım şubeden. Kutunun nüzerinde MNG kargo fişinde gerçekten de sadece mahalle ve sokak bir de afyon merkez yazıyordu ancak arkasındaki APG fişinde daire noya kadar detaylı adres yazıyor. Diyecektim "Ula kör müsünüz tam adres yazıyor işte burada, bu akrgo İspanya'nın Zaragoza şehrinden beri bu adrese geliyor da yolda adres mi değişecek, beyninizi kullanamıyor musunuz" diye ama aman dedim uğraşma TRde her iş böyle zaten. Alıp çıktım kargoyu.

Top Bottom