Fiyat?Benim işlemci de geldi açmadan satıyorum ilgilenen varsa pm atabilir uygun fiyattan vereceğim
PM yoluyla ulaşabilirsiniz diye yazmıştım hocamFiyat?
Yazmış olabilirsin ama biz de merak ettik kaça satılır 3600liraya falan gider mi ☺PM yoluyla ulaşabilirsiniz diye yazmıştım hocam
Benim soğutucu 500rpm dönerken kasa fanlarını durdurdum 67derece oldu Spider Man'de. Fanları açınca işlemci fanı da hızlandı ve 57de sabitlendi. Stok soğutucu da olsa kasa hava sirkülasyonu iyiyse fazla ısınmaz diye düşünüyorum.beyler stok soğutucuyla oyun içinde en fazla kaç dereceye çıkıyor baktınızmı ?
Stok soğutucuyla kullaniyorum dün islemciyi taktim pubgde 85 dereceleri gördü kasanın camını açtım 75 lere falan düştü öyle oynadım bu sıcaklık normal değil bence boştayken 40-50 derecelerde geziyorYazmış olabilirsin ama biz de merak ettik kaça satılır 3600liraya falan gider mi ☺
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim soğutucu 500rpm dönerken kasa fanlarını durdurdum 67derece oldu Spider Man'de. Fanları açınca işlemci fanı da hızlandı ve 57de sabitlendi. Stok soğutucu da olsa kasa hava sirkülasyonu iyiyse fazla ısınmaz diye düşünüyorum.
Termal macununuzu değiştirin benceStok soğutucuyla kullaniyorum dün islemciyi taktim pubgde 85 dereceleri gördü kasanın camını açtım 75 lere falan düştü öyle oynadım bu sıcaklık normal değil bence boştayken 40-50 derecelerde geziyor
Stok soğutucu için normal. Kasanın hava akışı ve yaşadığınız şehir de sıcaklığı etkiler.Stok soğutucuyla kullaniyorum dün islemciyi taktim pubgde 85 dereceleri gördü kasanın camını açtım 75 lere falan düştü öyle oynadım bu sıcaklık normal değil bence boştayken 40-50 derecelerde geziyor
pubg ve csgo'da denedim. 70 dereceyi geçmiyor stok soğutucu ile. Kasa kaynaklı problem sanırım.Stok soğutucuyla kullaniyorum dün islemciyi taktim pubgde 85 dereceleri gördü kasanın camını açtım 75 lere falan düştü öyle oynadım bu sıcaklık normal değil bence boştayken 40-50 derecelerde geziyor
stok fanın üstündeki macunlamı kullaniyosunPUBG ve csgo'da denedim. 70 dereceyi geçmiyor stok soğutucu ile. Kasa kaynaklı problem sanırım.
Evet.stok fanın üstündeki macunlamı kullaniyosun
Macunu değiştirdim bakalım bi deneyim aynımı olacakEvet.
Mesaj attım.Benim işlemci de geldi açmadan satıyorum ilgilenen varsa pm atabilir uygun fiyattan vereceğim