hocam ryzen 5 5600 alacam rx 6700xt ile beraber kullanmak için n11 dfs bilgisayar önerir misiniz veya başka bir yer tavsiye eder misiniz?
Paran varsa yapıştır amazon üzerinden al derim satıcı aynı bile olsa amazonun politikası n11 e göre çok daha kullanıcı dostu ve adilhocam ryzen 5 5600 alacam rx 6700xt ile beraber kullanmak için n11 dfs bilgisayar önerir misiniz veya başka bir yer tavsiye eder misiniz?
hocam magic diye bir satıcıda n11 üzerinde sepette 3.460 e düşüyor belki ilginizi çekerParan varsa yapıştır amazon üzerinden al derim satıcı aynı bile olsa amazonun politikası n11 e göre çok daha kullanıcı dostu ve adil
(bende alacaktımda biryerlere para sıkıştı gene )
Anlık amazon prime özel fiyatı. Ki prime dediğimiz serviste 40 tl üstüne prime video ve gaming gibi şeylerde yanında ek olarak geliyor.hocam magic diye bir satıcıda n11 üzerinde sepette 3.460 e düşüyor belki ilginizi çeker
şimdi baktım n11de de 3400 oluyor ama amazonu tercih edeceğim galiba n11 hiç kullanmadımAnlık amazon fiyatı.
Alıntıyı görüntüle
Amazon çok daha kullanıcı dostu politika izliyor 40-50 tl tasarruf edeceğim diye amazonu n11 e değişmezdim ben şahsen.şimdi baktım n11de de 3400 oluyor ama amazonu tercih edeceğim galiba n11 hiç kullanmadım