ASUS Radeon Rx 6700 Xt Oc 12gb 192bit 2433mhz Gddr6 Pcı-express 4.0 Ekran Kartı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ASUS Radeon Rx 6700 Xt Oc 12gb 192bit 2433mhz Gddr6 Pcı-express 4.0 Ekran Kartı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
RX7700XT ye kadar çıksam darboğaz olur mu ?6700xt ya da 6750xt
15 bine palit 16gb 4060ti vardi 8 almak yerine 16 gb olani kovalayin derim
msı ventus harici en uygun hangisini bulursan al artık marka degil fiyat performasn önemli sonuçta çip aynı çip degişen şey kompanent kalitesi kendim gainward 4070 kullanıyorum gayet memnunum
14 k bandına düşerse yarın, almayı düşünebilirim. Teşekkür ederim.
Öncelikle teşekkür ederim, 14 ten çok çıkacak bütçem yok zorlayarak 14 ü anca görürüm yarın güzel bir indirim gelir umarım.msı ventus harici en uygun hangisini bulursan al artık marka degil fiyat performasn önemli sonuçta çip aynı çip degişen şey kompanent kalitesi kendim gainward 4070 kullanıyorum gayet memnunum
Mesaj otomatik birleştirildi:
COLORFUL RTX 4060 Ti 16GB GDDR6 128Bit NB DUO 16GB-V DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Gelmez ise amd 7700xt de degerlendirebilrisiniz dedigim gibi 4060ti ı kurtaran şey dlss 3.5 ve frame gen yoska tabii ki de 7700xt çok daha güçlü bir ekran kartı.Öncelikle teşekkür ederim, 14 ten çok çıkacak bütçem yok zorlayarak 14 ü anca görürüm yarın güzel bir indirim gelir umarım.
İşlemciniz stock olarak mi duruyor overclok yapılsa bu kadar dar boğaz olur mu gene de denediniz mi hiç?ben 6700xt ile kullanıyorum hemde 2k çözünürlükte ama bazı oyunlarda yinede darboğaz yiyorum malesef. güncel olarak cyberpunkı bitirdim 2k yüksek ayarlarda olmasına rağmen işlemci sabit %100 kullanımda ekran kartı da %80-95 arasında kalıyordu. günümüzde çoğu oyun optimize özürlü malesef. şahsen tavsiyem 6700xt üstü kart almaman olacak çünkü baya sorun yaşayabilirsin. işlemci upgrade planı varsa al tabi vsync açıp idare edersin.