- Reaksiyon skoru
- 945
Zahmet Olacak Bi Bak Derim Sonuç Olarak Ekonomi Ülkesinde Yaşıyoruz Pişman Olmak İstemeyizhaklısın kral bakacagım

Zahmet Olacak Bi Bak Derim Sonuç Olarak Ekonomi Ülkesinde Yaşıyoruz Pişman Olmak İstemeyizhaklısın kral bakacagım
La mesajı görmemişim ya Sünbülzade Vehbi herkes şeyh said sanıp laf atıyo askgasgkopgasopgaspokgsaBu Arada Konudan Alakasız Profilindeki Kişi Kim ?
İnanırmısın Bende Öyle Sanıp Sallayacaktım SanaLa mesajı görmemişim ya Sünbülzade Vehbi herkes şeyh said sanıp laf atıyo askgasgkopgasopgaspokgsa
Yav seni görmezden gelir miyim hiçİnanırmısın Bende Öyle Sanıp Sallayacaktım Sana![]()
hocam peki bu kasaya sığarmı sogutucuZahmet Olacak Bi Bak Derim Sonuç Olarak Ekonomi Ülkesinde Yaşıyoruz Pişman Olmak İstemeyiz![]()
Cpu fan yüksekliği 165mm sığarhocam peki bu kasaya sığarmı sogutucu
![]()
Powerboost PB-PS5847B 600W 80+ Gaming Mid-Tower PC Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Powerboost PB-PS5847B 600W 80+ Gaming Mid-Tower PC Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
tesekkurler bilgi içinCpu fan yüksekliği 165mm sığar
Rahat Sığar .hocam peki bu kasaya sığarmı sogutucu
![]()
Powerboost PB-PS5847B 600W 80+ Gaming Mid-Tower PC Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Powerboost PB-PS5847B 600W 80+ Gaming Mid-Tower PC Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
asdasfdsd belliYav seni görmezden gelir miyim hiçBildirimler arasında kaynamış malum ben şizofrenmişim ya
![]()
mx6 sürüp geçicen 6 ay 1 sene bakmicanPhantom Spirit gibi bir canavar varken alınmaz. Bursa sıcağında boşta 42-45 derecede çalışıyor, yükte 65'i zor görüyor. Macunu da en son geçen sene yeniledim, üşengeçlikten fırsat bulamadım henüz![]()
Hangi Macun İle Yeniledin Onuda Söyle .Phantom Spirit gibi bir canavar varken alınmaz. Bursa sıcağında boşta 42-45 derecede çalışıyor, yükte 65'i zor görüyor. Macunu da en son geçen sene yeniledim, üşengeçlikten fırsat bulamadım henüz![]()
1.5 sene önce falan dip fiyattan MX-4 almıştım 8gr'lık, sanırım 10 sene yeter bana.mx6 sürüp geçicen 6 ay 1 sene bakmican
MX-4Hangi Macun İle Yeniledin Onuda Söyle .
MX-4'e Göre Değerler Müq1.5 sene önce falan dip fiyattan MX-4 almıştım 8gr'lık, sanırım 10 sene yeter bana.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
MX-4