Neler Yeni

Ryzen 5 5600 Isınma Sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berkay Çetin
Merhaba, Ryzen 5 5600 aldım bugün.MSİ b450m pro-m2 anakartım var ve RTX 2060 ekran kartım var.
AMD Wraith Max soğutucusunu kullanıyorum ama oyunlarda falan 75 dereceleri görüyor işlemci bunu nasıl düzeltebilirim acaba,
Şimdiden cevap verenler için teşekkürler

bzsu41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Kerem
Merhaba, Ryzen 5 5600 aldım bugün.MSİ b450m pro-m2 anakartım var ve RTX 2060 ekran kartım var.
AMD Wraith Max soğutucusunu kullanıyorum ama oyunlarda falan 75 dereceleri görüyor işlemci bunu nasıl düzeltebilirim acaba,
Hocam havalar çok sıcak normal olabilir termal macunu en son ne zaman yenilediniz

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Volkan
75 derece normal yaz ayında. Çok dert ediyorsan voltaj düşürebilirsin. Undervolt yazıp bakabilirsin YouTube dan

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ihsan Yavuz
Oturduğunuz ilin sıcaklığına da bağlı biraz ve stok soğutucuyla oyunda 75 derece bu havalarda çokta absürt değil gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berkay Çetin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oturduğunuz ilin sıcaklığına da bağlı biraz ve stok soğutucuyla oyunda 75 derece bu havalarda çokta absürt değil gibi.
Stok soğutucu değil diye biliyorum bu kullandığımı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam havalar çok sıcak normal olabilir termal macunu en son ne zaman yenilediniz
Bugün aldım demiştim bugün değiştim

bzsu41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Kerem
Hocam 5600 un içinden wrait slealt cıkıyor diye biliyorum wraith Max 7 ve 9 da cıkıyodu

Stok soğutucu değil diye biliyorum bu kullandığımı

Bugün aldım demiştim bugün değiştim
Termal macunun iletkenliği nedir

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berkay Çetin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
75 derece normal yaz ayında. Çok dert ediyorsan voltaj düşürebilirsin. Undervolt yazıp bakabilirsin YouTube dan
onu kendi bios ayarlarımda nasıl yapacağımı bulamadım youtubeden falanda

Hocam 5600 un içinden wrait slealt cıkıyor diye biliyorum wraith Max 7 ve 9 da cıkıyodu

Termal macunun iletkenliği nedir
stok soğutucuyu takmadım daha önceden de wraith max kullandığım için.Termal macun olarakta Arctıc mx-4 kullandım

dediğim gibi wraith max stok soğutucu olarak geçmiyor diye biliyorum şu anda hava serin yani ama

arturo

80+ Silver
75 derece normal.

erenn16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Eren
KRAL VALORANTTA 91 92 GORUYORUM 75 ÇOK NORMAL

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berkay Çetin
90 üstüne çıkmaya başlayınca işlemci kendini kısar 95-100 derece tehlikeli.
peki ekran kartında durum nasıl olur

Benim R7 4800H 111 görüyo kalfpakyşwlg
daha önce kullandığım işlemci düşüktü bu kadar ısınmıyor şimdi ısınması ve fan sesinin artmasından dolayı tereddüt oldum

Son düzenleme:
Top Bottom