Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 rx6800xt islemci darbogazina cozum

Ne işe yarıyor hocam bu
Monitörünüz 1080P ise ve ekran kartınız işlemcinize göre çok güçlü kaldıysa , bu ayar ile 2k veya 4k çözünürlükte oyun oynayabiliyorsunuz.

Ekran kartı bu sayede tam yükte çalışabiliyor. Ekran kartı kullanımında da eskisi gibi dalgalanma olmuyor, fps dropları azaltabilir ama çözünürlük arttığından fps te azalma olacaktır.

Görüntü kalitesinde de azda olsa iyileşme oluyor , detaylar artıyor. Özellikle uzaktaki nesneler daha detaylı hale geliyor. Ben FH5 te kullanıyorum

Monitörünüz 1080P ise ve ekran kartınız işlemcinize göre çok güçlü kaldıysa , bu ayar ile 2k veya 4k çözünürlükte oyun oynayabiliyorsunuz.

Ekran kartı bu sayede tam yükte çalışabiliyor. Ekran kartı kullanımında da eskisi gibi dalgalanma olmuyor, fps dropları azaltabilir ama çözünürlük arttığından fps te azalma olacaktır.

Görüntü kalitesinde de azda olsa iyileşme oluyor , detaylar artıyor. Özellikle uzaktaki nesneler daha detaylı hale geliyor. Ben FH5 te kullanıyorum
7700xt 5600 de kullanılmalı mı sizce

2K oynayacaksanız r5 5600 6800xt kurtarır çok fazla oyunda test ettim 2K'da darboğazın D'si yok ama illa 1080p yüksek hz monitörün tamamını doldurmak istiyorsan işlemci değişmen gerek

Görüntü aynı kalıyor ama değil mi o zaman amacı ne bu özelliğin
Görüntü aynı kalmaz. Gerçekten 4K oynuyor gibi daha net ve kaliteli görüntüyü görürsün. Benim konudaki resimlerde 1080p, 4K ve 8K resimlere zoom yaparak detayları görebilirsin.

Geri