termal macun yenile eğerki sorunu hala yaşıyor isen soğutucu değiştirarkadaşlar ryzen 5 5600 soğutucusu rüzgar sesi gibi değilde uğultu gibi voltaj düşürüp yükseltiyor kule tipi soğutucuya geçiş yapsam bu sorun çözülür mü
biosdan ayarla ben öyle yaptımarkadaşlar ryzen 5 5600 soğutucusu rüzgar sesi gibi değilde uğultu gibi voltaj düşürüp yükseltiyor kule tipi soğutucuya geçiş yapsam bu sorun çözülür mü
Hocam bende aynı işlemciye sahibim o ayarları nasıl yapabilirim anlatabilir misiniz ? ya da videosu falan varsa da olur.biosdan ayarla ben öyle yaptım
Msi p55 sd 40 anakarttan hw monitöre girdim girdikden sonra kıstım teker teker sessiz oyunlardaHocam bende aynı işlemciye sahibim o ayarları nasıl yapabilirim anlatabilir misiniz ? ya da videosu falan varsa da olur.
Hocam sessizlik önemli değil benim için ısınması çok fazla oluyor fanı hızlandırmam lazım oyuna girdiğindeMsi p55 sd 40 anakarttan hw monitöre girdim girdikden sonra kıstım teker teker sessiz oyunlarda
bios fotoğrafını atsan?Hocam sessizlik önemli değil benim için ısınması çok fazla oluyor fanı hızlandırmam lazım oyuna girdiğinde
hocam hallettim ama 50 derecede takılıyor boşken işlemci onunda sebebi kasanın eski olmasıbios fotoğrafını atsan?