LahmatsuDcr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,592
İşlemci tam yük altında 90 derece oluyor. Kısa zamanda sıvı soğutma almayı planlıyorum. Bunu azaltmanın yolu yok mu ?
MSI 100Rcore boost özelliği var mı bilmiyorum onu kapatabilirsin varsa kasanı da söylemelisin ki akışın düzgün mü ona bakalım kaç fan vesaire..
90 dereceye çıktı, alta atınca düştü. Max. 90 yazıyor gördüğün gibi.83 Derece olduğunu görüyorsundur umarım.
UV yapabilirsin. @RevDeisDou
İşlemci tam yük altında 90 derece oluyor. Kısa zamanda sıvı soğutma almayı planlıyorum. Bunu azaltmanın yolu yok mu ?
Alıntıyı görüntüle
FPS düşürür mü?UV yapabilirsin yardımcı olurum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gerçi 5600x hiç dahaa önce değerlerine göz atmadım 3600 olsaydı yardım ederdim yinede bildiğim bir yöntem var o yöntemi kullanarak UV yapabiliriz
FPS çok düşürür mü?Var.
BIOS'a gir, F7 tuşuna bas, CPU Core Ratio ayarını 4100 MHz yap, Core Voltage ayarını Overidde moda alıp 1.2V yaz, F10 basıp kaydederek çık.
Tabii silikonlar nasıl bilmiyorum.
FPS çok düşürür mü?
Şuan oyundayım birazdan deneyip yazarım. Sitesinde 95 dereceyi geçmediği sürece sorun yok yazıyor. 90 derece zarar verir mi?Düşürmez.
Düşürebilir düşürmeye de bilir size bağlı soğuk çalışsın derseniz yani 60-65 derecelerde işlemci bazlı oyunlarda 20fps kadar farkeder ama normal derecelerde çalışsın derseniz 70-75 derecelerde FPS farketmezFPS düşürür mü?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
FPS çok düşürür mü?
Zarar vermez ama ömrü kısalır çok çabuk eskirŞuan oyundayım birazdan deneyip yazarım. Sitesinde 95 dereceyi geçmediği sürece sorun yok yazıyor. 90 derece zarar verir mi?
Tamam 70 falan iyi. @kandes22'nin dedikleri o civarda mı çalıştırır?Düşürebilir düşürmeye de bilir size bağlı soğuk çalışsın derseniz yani 60-65 derecelerde işlemci bazlı oyunlarda 20fps kadar farkeder ama normal derecelerde çalışsın derseniz 70-75 derecelerde FPS farketmez