Birebir aynımerhabalar işlemcim 120 mm sıvı soğutma ile birlikte tam yükte yani oyun vs oynadığımda 80 derecelerde geziyor ben fazla ısındığını düşünüyorum voltajını düşürdüm fakat aynı devam ediyor yanlış yaptığım bir şey mi var nasıl düşürebilirim ısısını
Güzel bir soğutucu alarak, kasanın hava sirkülasyonunu sağlayarak düşürebilirsiniz. Mesh panel kasalar için fuma 2 alınabilir. Önü kapalı kasalar için en azından kaliteli 240mm bir sıvı soğutucu almak gerekiyor.merhabalar işlemcim 120 mm sıvı soğutma ile birlikte tam yükte yani oyun vs oynadığımda 80 derecelerde geziyor ben fazla ısındığını düşünüyorum voltajını düşürdüm fakat aynı devam ediyor yanlış yaptığım bir şey mi var nasıl düşürebilirim ısısını
merhabalar işlemcim 120 mm sıvı soğutma ile birlikte tam yükte yani oyun vs oynadığımda 80 derecelerde geziyor ben fazla ısındığını düşünüyorum voltajını düşürdüm fakat aynı devam ediyor yanlış yaptığım bir şey mi var nasıl düşürebilirim ısısını
Voltaj ve frekansi kac yaptin?merhabalar işlemcim 120 mm sıvı soğutma ile birlikte tam yükte yani oyun vs oynadığımda 80 derecelerde geziyor ben fazla ısındığını düşünüyorum voltajını düşürdüm fakat aynı devam ediyor yanlış yaptığım bir şey mi var nasıl düşürebilirim ısısını
stocktami islemcin?Birebir aynı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende de aynı.
İşte 120mm sıvı soğutma ile oyunlarda 80 derecelerde geziyor.Voltaj ve frekansi kac yaptin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
stocktami islemcin?
benım stok fan da 80 dereceydiİşte 120mm sıvı soğutma ile oyunlarda 80 derecelerde geziyor.