Bayramdurmus
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Thermalright kule var hocamStock fan mı kule tipi falan mı ?
Thermalright kule var hocamStock fan mı kule tipi falan mı ?
Bu yaz sıcaklığında normal değerlerThermalright kule var hocam
Yani normal biraz zaten 360mm sıvı aldım görünüş olarak kule kaba duruyor bide kasa beyaz o siyah bozuyorBu yaz sıcaklığında normal değerler
Montajdan sonra testleri tekrarlayın bakalım skorlarda ve sıcaklıklarda ne gibi değişimler olacak.Yani normal biraz zaten 360mm sıvı aldım görünüş olarak kule kaba duruyor bide kasa beyaz o siyah bozuyor
Tammadır hocam tahmini cuma gelir cuma montajlıcamMontajdan sonra testleri tekrarlayın bakalım skorlarda ve sıcaklıklarda ne gibi değişimler olacak.
Hocam nasılsınızMontajdan sonra testleri tekrarlayın bakalım skorlarda ve sıcaklıklarda ne gibi değişimler olacak.
Puanda iyileşme mevcut 3-5 derece sıcaklık avantajınızda olmuş fakat dediğim gibi zaten kullandığınız kule tipi kaliteli bir ürün olduğu için harici bir sıvı soğutma taksanız da öyle 10-15 derece gibi farklar göremezsinizHocam nasılsınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sıvı soğutucu geldi testi yaptım puan bu şekil de çıktı sıcaklıkta 80-82 derece arası oldu
oyunda 7-9 derece arası fark etti hocam 70 üstünü görüyordum şuan 62 ile 68 arası git gel oluyor görüntü olarak da daha güzel olduPuanda iyileşme mevcut 3-5 derece sıcaklık avantajınızda olmuş fakat dediğim gibi zaten kullandığınız kule tipi kaliteli bir ürün olduğu için harici bir sıvı soğutma taksanız da öyle 10-15 derece gibi farklar göremezsiniz
Tepe noktada çok fark olmamış ama ara değerlerde fark varmış sıvının yoğunluğu havadan daha fazladır haliyle taşıdığı ısı miktarı da fazla oluyor. güle güle kullanın kışın değerler 10-15 derece daha aşağı inecektir.oyunda 7-9 derece arası fark etti hocam 70 üstünü görüyordum şuan 62 ile 68 arası git gel oluyor görüntü olarak da daha güzel oldu
Teşekkür ederim hocam kule ne kadar ısınıyorsa artık onun sıcaklığı ekran kartına da etki etti ekran kartı sıcaklığı da düştüTepe noktada çok fark olmamış ama ara değerlerde fark varmış sıvının yoğunluğu havadan daha fazladır haliyle taşıdığı ısı miktarı da fazla oluyor. güle güle kullanın kışın değerler 10-15 derece daha aşağı inecektir.
Evet kuleler ekran kartına yakın olduğu için az da olsa etki ederTeşekkür ederim hocam kule ne kadar ısınıyorsa artık onun sıcaklığı ekran kartına da etki etti ekran kartı sıcaklığı da düştü