Valla ben hiç bakmadan termali sıkmıştım o yüzden bendeki nasıldı hiç hatırlamıyorum da nereden almıştın ? Mail atsana aldığın yere.Abiler Ryzen 5 7500f işlemci aldım, işlemcinin üst çeltikleri boş. Aldığım sitede ve tüm görsellerde alt ve yan çeltikler dolu ama bende öyle değil. Yardımcı olurmusunuz, bu normal mi. Teşekkürler
Hepsiburada dan aldım kullanıcıların paylaştığı bir iki foto var onlarda öyle değil ve hiç bir görselde bu duruma rastlamadım. Abimin hesabından aldım yarın atabilirim anca bu arada da kurup test edeyim o zamanValla ben hiç bakmadan termali sıkmıştım o yüzden bendeki nasıldı hiç hatırlamıyorum da nereden almıştın ? Mail atsana aldığın yere.
Hocam birinde daha böyle konu
Tamamdır, komple toplama sistem kurmam biraz sürer, sonrasında işlemci performans teslerine mi sokmalıyımHocam birinde daha böyle konu vardı sıkıntı çıkmamıştı belki revizyon gelmiştir bir deneyin bence
Buradan aldın sanırım iletişime geçersin.Hepsiburada dan aldım kullanıcıların paylaştığı bir iki foto var onlarda öyle değil ve hiç bir görselde bu duruma rastlamadım. Abimin hesabından aldım yarın atabilirim anca bu arada da kurup test edeyim o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamamdır, komple toplama sistem kurmam biraz sürer, sonrasında işlemci performans teslerine mi sokmalıyım
Satıcıyı tanımıyorum ama puanı yüksek 5 yıldır da Hepsiburada üzerinden satış yapıyor.
DFS Bilgisayar güvenilir bi sorun yok ama ben de oradan almıştım acaba benim nasıl şüpheye düşürdün şimdi
googlede araştırdım baya bu tarz üstü boş hiç görmedimDFS Bilgisayar güvenilir bi sorun yok ama ben de oradan almıştım acaba benim nasıl şüpheye düşürdün şimdi