Neler Yeni

🔥İndirim Ryzen 5 7500F RX 9070 Sistem 44.999 TL / İyzico İle 43.499 TL

İsimbulamajim

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,075
Çok bir fiyat avantajı yok ancak RTX 4070 sistem yerine alınır. SSD'nin 1 TB olmaması çok büyük eksiklik. Kingston NV1 1 TB SSD ve Vento kasa özelleştirmesi yapılabilir. Ayrıca İyzico'da PCKolik 15000 TL'e 1000 TL cashback ve ilk ödemeye 500 TL cashback kampanyası var o uygulanabilir.

İyzico kampanyası:

Çok bir fiyat avantajı yok ancak RTX 4070 sistem yerine alınır. SSD'nin 1 TB olmaması çok büyük eksiklik. Kingston NV1 1 TB SSD ve Vento kasa özelleştirmesi yapılabilir. Ayrıca İyzico'da PCKolik 15000 TL'e 1000 TL cashback ve ilk ödemeye 500 TL cashback kampanyası var o uygulanabilir.

İyzico kampanyası:
ssd değiştrimek yerine B650M-K veya M-R daha mantıklı 2. m2 yuvası geliyor dışarıdan alınır 2 ssd olur, birde ram çiftlenirse 48 civarına gelir.

Kasayı alacaksanız 1000 tl fark ile deepcool kasa yapmanızı öneririm psu yeni girdi piyasaya pekte bilgi yok

Hazır sistemlere bakıyorum da saçma sapan bir yola gitmeye başladı. Bu kadar parayı veren adam 10 daha koyar ki kesinlikle koymalı çünkü diğer türlü bu setuplara bu paraları vermek mantık dahilinde değil ve ayrıca event çok daha iyisini kendi toplar. Konu sahibini eleştirmiyorum sadece piyasadaki hazır sistemler 5 para etmez. En kalitesiz kasayı psu'yu koy, en ucuzundan bi tane anakart salla içine. Gpu'ları tam fiyatından ekle al sana hazır pc.

Hazır sistemlere bakıyorum da saçma sapan bir yola gitmeye başladı. Bu kadar parayı veren adam 10 daha koyar ki kesinlikle koymalı çünkü diğer türlü bu setuplara bu paraları vermek mantık dahilinde değil ve ayrıca event çok daha iyisini kendi toplar. Konu sahibini eleştirmiyorum sadece piyasadaki hazır sistemler 5 para etmez. En kalitesiz kasayı psu'yu koy, en ucuzundan bi tane anakart salla içine. Gpu'ları tam fiyatından ekle al sana hazır pc.
Okadar kolay olmuyor maalesef 9070 dediğiniz kart 30k seviyelerinde işlemci deseniz uçmuş 6 seviyelerine e hazır sistemler cazip geliyor

Okadar kolay olmuyor maalesef 9070 dediğiniz kart 30k seviyelerinde işlemci deseniz uçmuş 6 seviyelerine e hazır sistemler cazip geliyor
9070 30k ya almak saçmalık 5060ti 22K 5070 27k civarında iken hemde. 9070 xt almıyorsanız zaten kesinlikle 9070 alınmamalı. 9070 fiyatları neden halen böyle saçma sapan yüksek anlamıyorum. 27k dan çıkan kart şu an 30k satılıyor en uvuz 9070 xt şu an 34K. bizim piyasa valla bi değişik :D

Aynı parçalara yakın performansta ki diğer parçalarla hesaplama yaptım. Kendin toplasan aynı fiyat.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abdullah kesinlikle haklı F/P sistem devri bitti. Devir artık toplama

Aynı parçalara yakın performansta ki diğer parçalarla hesaplama yaptım. Kendin toplasan aynı fiyat.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abdullah kesinlikle haklı F/P sistem devri bitti. Devir artık toplama
Topladığın sistemin linkini atabilir misin bende aynı sistemi almayı düşünüyorum

Topladığın sistemin linkini atabilir misin bende aynı sistemi almayı düşünüyorum
Yaklaşık 46.000 TL ediyor. Ayrıca 500gb daha fazla ssd ekledim. Yani şu kadarcık fiyat farkına değmez.

Geri