Neler Yeni

Yardım Ryzen 5 7500f sıvı soğutmaya rağmen aşırı ısınıyor yardım

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,644
İsim
efe araci
Yok hocam o zaman bi temassızlık yoktur baya sıkı bi şekilde tutup oynatmaya çalıştım sabit. Aklıma sadece bir şey geliyor oda aparat yüzünden arada hafif bi boşluk kalmış olabilir mi acaba.
olabilir hocam yüksek ihtimal de sebebi odur.

kerim452

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Kerim sarı

quartle

80+ Gold
O boşluk olup olmadığından tam emin değilim.
Soğutucu bu hocam.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Olmadı soğtucuyu tekrar söküp bi bakayım belki bişeyler bulurum.
bence o soğutucuyu satıp uyumlu bir şey alın

quartle

80+ Gold
Bozuk olup olmadığından nasıl emin olabilirim bi öneriniz var mı hocam. Şimdi satarım bozuk çıkar sıkıntı yaşarım.
valla bi bilgisayarcıya ya da arkadaşınıza vs götürüp test edebilirsiniz

kerim452

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Kerim sarı
valla bi bilgisayarcıya ya da arkadaşınıza vs götürüp test edebilirsiniz
Tamamdır hocam çok sağolun dediğiniz gibi yaparım. Temizse satarım. Bu arada hava soğutucu öneriniz var mı. Rica etsem bi öneride bulunabilirseniz çok güzel olur.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,644
İsim
efe araci
Bozuk olup olmadığından nasıl emin olabilirim bi öneriniz var mı hocam. Şimdi satarım bozuk çıkar sıkıntı yaşarım.
thermaltake peerlees assasin fazlasıyla işinizi görücektir illa 360mm sıvı soğutma istiyorsanız: arctic liquid freezer III öneririm.

quartle

80+ Gold

kerim452

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Kerim sarı
Hepinize çok teşekkür ederim yardımınız için. Umarım problem bi şekilde çözülür uğraştırmaz. Aldığımdan beri baş ağrıtıyor pc.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Yunus Emre Uzun
Stok fanla bile 95i zor görür hocam. Montajda bir problem olabilir.
Soğutucu çok eskiyse işlevini görmüyor olabilir. Montajı kontrol edin. Çözüm olmazsa am5 soket destekli bir hava soğutma alın.

hava soğutucu ile aldığım değerleri bırakıyorum.
Alıntıyı görüntüle
hocam modelini unuttum vatandan almıştı hazır sistemi xigmatekin bir tane stok fan yerine geçen fanı takılıydı sistemde aldı arkdaşım ilk gün cs testinden (core perf boost ayarı açık) 99 derece gördük kasa hava akışı iyidi meshh panel kasaydı

kerim452

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Kerim sarı
hocam modelini unuttum vatandan almıştı hazır sistemi xigmatekin bir tane stok fan yerine geçen fanı takılıydı sistemde aldı arkdaşım ilk gün cs testinden (core perf boost ayarı açık) 99 derece gördük kasa hava akışı iyidi meshh panel kasaydı
Hocam ben pc yi kendim dizdiğim için bi yandanda kendimdende şüpheleniyorum. Montajda bi hata yapmış olabilirim diye bi kontrol edeceğim.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,644
İsim
efe araci
rica ederiz @quartle arkadaş ile benim önerdiğim hava soğutucu aynıdır haberiniz olsun. Thermaltake peerlees assassin.
Hepinize çok teşekkür ederim yardımınız için. Umarım problem bi şekilde çözülür uğraştırmaz. Aldığımdan beri baş ağrıtıyor pc.

VixToix037

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Berkay Aydın
Hocam bendeki değerler çok anormal ben bu değerleri boştayken alıyorum. Montaj hatası olarak kabloları falan kontrol ettim pek bi sıkıntı yok gibiydi nasıl anlayabilirim

Bi bakayım hocam

Kontrol edeceğim. Çok önceden aldığım için kullandım. Sorun çözülmezse dediğiniz gibi hava soğutucu almak zorunda kalırım.
tekrardan söküp montaj yapın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,370
Üyeler
171,017
Son üye
KingCoom
Top Bottom