🔥İndirim RYZEN 5 7500F (tray) 5.899TL

Varex8

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
727
Çok satıldığı için galiba pek indirim olmuyor. Dolar 38e çıktığından beri ilk defa eski fiyatına döndü. Çok avantajlı değil ama paylaşmak istedim ayrıca çoğu karta peşin fiyatına 3 taksit var şahsen ben alıyorum şuan

olması gereken normal fiyat alınır

bu satıcıda sahte kingston ram ve ssd bulunmustu dikkat etmekte fayda var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu satıcıda sahte kingston ram ve ssd bulunmustu dikkat etmekte fayda var.

Çok satıldığı için galiba pek indirim olmuyor. Dolar 38e çıktığından beri ilk defa eski fiyatına döndü. Çok avantajlı değil ama paylaşmak istedim ayrıca çoğu karta peşin fiyatına 3 taksit var şahsen ben alıyorum şuan
Ben fanlı fiyatını 6400 e aldım, bunu alip 500 e de daha iyi bir fan alabilridim aslinda

2.el olarak 5bine almıştım. Fiyat güzel bence. Mart ayında da 5000'e satılmış.

tray ne oluyor acaba ?
kutusuz demek
kimisi kutusuz fansız satar geneli böyledir hatta
nadiren kutusuz ama yanında stok fan gönderen olur

lakin kutusuz fansız ürünle kutulu arasında minimum 500 tl fiyat farkı olur
kutulu fanlıyı 500 tl fazlaya almaktansa kutusuz fansız alıp burdan edineceğin minimum 500 tl fiyat farkını 1000 tl ye çıkarıp kule tipi bir fan alarak çok daha serin çalışan bir işlemci elde edebiirsin

9 ay once 5.998 e almıştım. İyi fiyat.

Sepette indirim var diye kupon olmuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vodofone Pay ile 200 düşer

Akakçeden fiyat grafiğine baktığımızda indirim azıcık var gibi. Zaten 19 Mart olayı olmasaydı çoğu zaman bu fiyatlarda olacaktı.

Ayrıca dün I5 13500, 6200 liraydı. Aralarında hem çekirdek farkı var hemde dahili grafiği var. Tekli çekirdek olarak zayıf ama çok büyük farkı yok ama çoklu çekirdekli işlemlerde büyük fark var. Ancak ölü soket olduğu halde anakartları pahalıya satıyorlar ve albenisi kaçıyor.

Kısaca olarak çoklu çekirdek kullanan programlarla işiniz yoksa bu fiyata alınabilir bir işlemcidir. Ancak ben daha düşmesini isterdim

Geri