ardagmstas
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
4-5 ay kadar götürse yeter CS2 VALO WARZONE oynarım warzone de 100 FPS, CS2 de 200 üstü olsa yeter orta ayarlarda, VALO da 350-400 FPS değerlerini gösterir mi sizce.
valo aşırı dalgalı ben 1200 de alıyom 600 de alıyom yer yer4-5 ay kadar götürse yeter CS2 VALO WARZONE oynarım warzone de 100 FPS, CS2 de 200 üstü olsa yeter orta ayarlarda, VALO da 350-400 FPS değerlerini gösterir mi sizce.
yok hocam sadece dust 2 mirage anubis fln oynuyorumvalo aşırı dalgalı ben 1200 de alıyom 600 de alıyom yer yer
cs'de bazı ayarları yükseğe çekmenin faydası oluyor onun dışında low med arası yaparsın 200 alabilirsin emin değilim onda da haritalar önemli. Ancient falan oynama çöp map. Dediğin oyunları rahat oynarsın
umarım öyle olur hocam ya cs2 çıktığından berri max 25-30 saat oynayabildim o da int kafelerde, sistemi de yeni topladım daha çoğu güncellemeleri bile yapamadımCs de falan daha fazla fps alırsın dediğinden
yani şöyle söyleyeyim int kafede 5500 işlemci ve 1650 olan pcler orta ayarlarda 250-280 civarına kadar çıkıyorvalo ve warzonu'u bilmiyorum ama cs'de ekran kartının da fps'e katkısı büyük, cs işlemci ağırlıklı oyun deyip ekran kartını ihmal etmeyin derim.. internetteki testler x3d işlemcilerle yapılıyor sizin kombinasyonunuzu ne kadar doğru yansıtır bilemiyorum
dediğin oyunları istediğinden fazla fps ile oynarsın rahat ol.4-5 ay kadar götürse yeter CS2 VALO WARZONE oynarım warzone de 100 FPS, CS2 de 200 üstü olsa yeter orta ayarlarda, VALO da 350-400 FPS değerlerini gösterir mi sizce.
anladım hocam teşekkür ederim içime su serptiniz valhalladediğin oyunları istediğinden fazla fps ile oynarsın rahat ol.