5070ti ile kullanmayı düşünüyorum ne kadar mantıklı 7400 bi fiyatı var indirim beklemeli miyim?
alınmaz 7500f alınır
Çözünürlük ne 1080 ise işlemci aşırı zayıf kalır ama 2 k ise kurtarır5070ti ile kullanmayı düşünüyorum ne kadar mantıklı 7400 bi fiyatı var indirim beklemeli miyim?
7500x3d daha mantıklı olur diye düşünüyorum.5070ti ile kullanmayı düşünüyorum ne kadar mantıklı 7400 bi fiyatı var indirim beklemeli miyim?
Hocam aslında şimdilik işlemciyi ortalama tutup İlerde yükseltme fikrim var ikinci el 4.5a 7500f vardı ilerde 7800xd indirimde vs çekilebilir diye düşünüyorum açıkçası. Ramden çok sıkıntı yaşıyorum bakıyorumda hangi rame ne kadar fiyat değer kestiremiyorum ddr5 tarafında mhz makası çok açık.alınmaz 7500f alınır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yada 7700x 9700x 7800x3d 7500x3d
2k oynuyorum hikayeli oyun hiç tarzım değil bi yandan ai ile uğraşıyorum model eğitiyorum o yüzden nvdia tercih ettim.2K veya 4K'da hikayeli oyun oynayacaksanız 7500F alın. FPS oyunları oynacaksanız 7500X3D indirimi bekleyin.
2k hocamÇözünürlük ne 1080 ise işlemci aşırı zayıf kalır ama 2 k ise kurtarır
Hocam aslında şimdilik işlemciyi ortalama tutup İlerde yükseltme fikrim var ikinci el 4.5a 7500f vardı ilerde 7800xd indirimde vs çekilebilir diye düşünüyorum açıkçası. Ramden çok sıkıntı yaşıyorum bakıyorumda hangi rame ne kadar fiyat değer kestiremiyorum ddr5 tarafında mhz makası çok açık.
2k oynuyorum hikayeli oyun hiç tarzım değil bi yandan ai ile uğraşıyorum model eğitiyorum o yüzden nvdia tercih ettim.
2k hocam
Birde bu iki anakart arasında nasıl bir fark var
GIGABYTE ANAKART AMD AM5 MATX B850M FORCE : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GIGABYTE ANAKART AMD AM5 MATX B850M FORCE : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trSiyah olanı 6500e aldım ama bir arkadaş b850 olan daha iyi demiş kafam karıştı teşekkürler şimdidenGIGABYTE ANAKART AMD AM5 ATX B650 EAGLE : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GIGABYTE ANAKART AMD AM5 ATX B650 EAGLE : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Çok bir fark yok iki anakart arasında ikisede yeterliHocam aslında şimdilik işlemciyi ortalama tutup İlerde yükseltme fikrim var ikinci el 4.5a 7500f vardı ilerde 7800xd indirimde vs çekilebilir diye düşünüyorum açıkçası. Ramden çok sıkıntı yaşıyorum bakıyorumda hangi rame ne kadar fiyat değer kestiremiyorum ddr5 tarafında mhz makası çok açık.
2k oynuyorum hikayeli oyun hiç tarzım değil bi yandan ai ile uğraşıyorum model eğitiyorum o yüzden nvdia tercih ettim.
2k hocam
Birde bu iki anakart arasında nasıl bir fark var
GIGABYTE ANAKART AMD AM5 MATX B850M FORCE : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GIGABYTE ANAKART AMD AM5 MATX B850M FORCE : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trSiyah olanı 6500e aldım ama bir arkadaş b850 olan daha iyi demiş kafam karıştı teşekkürler şimdidenGIGABYTE ANAKART AMD AM5 ATX B650 EAGLE : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GIGABYTE ANAKART AMD AM5 ATX B650 EAGLE : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
7600 mü beslemez hocam 7500f almayı düşünüyordum tavsiye ettiler başlangıç için ilerde 7800x3dbeslemeyebilir dostum.
R5 7600 yeterli olacaktır 7500f ile kullanan verim alan arkadaşlar var5070ti ile kullanmayı düşünüyorum ne kadar mantıklı 7400 bi fiyatı var indirim beklemeli miyim?