Ben o şekilde minimumda 400 fps Max high ayarda minimum 250 Max 350 alıyordum. Dropla karşılaşmadım silip tekrar yükle dene istersen.Arkadaşlar selam. Sistemim 32 GB RAM Ryzen 5 7600 650W PSU. Valorant da masaüstün de donup takılıp 3 saniye sonra kendine geliyor neden böyle oluyor? önceden böyle değildi.
Masaüstünde de drop yiyorum neyi silip yükleyeiym ki hocam.Ben o şekilde minimumda 400 fps Max high ayarda minimum 250 Max 350 alıyordum. Dropla karşılaşmadım silip tekrar yükle dene istersen.
Işlemci boşta ne durumda baktınız mıMasaüstünde de drop yiyorum neyi silip yükleyeiym ki hocam.
LoL deneme bile valo CS2 anca oynatıyorKonudan az bağımsız bu kart ile lol gibi valo gibi oyunları sorunsuz oynayabiliyor muyuz agalar?
Konudan az bağımsız bu kart ile lol gibi valo gibi oyunları sorunsuz oynayabiliyor muyuz agalar?
lol 240+ stabil oynatıyor.Işlemci boşta ne durumda baktınız mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
LoL deneme bile valo CS2 anca oynatıyor
Nasıl hocam ekran kartsız mümkün değil o kadar oyun daha giriş ekranında kasıyor.lol 240+ stabil oynatıyor.
Doğru öyle o zaman, ben benim imzadaki sistem üzerinden konuştum.Nasıl hocam ekran kartsız mümkün değil o kadar oyun daha giriş ekranında kasıyor.
valoranta girdiğim de sorun devam ediyor masaüstün de sorun kalmadı. Win 11'den dolayı mı acaba?Burdan son sürücüyü çekip kurun, sorun düzelecek mi bakın.
aynı işlemciye sahibim 80-90 fps oynatabiliyordu sanırım 7600 ile.Konudan az bağımsız bu kart ile lol gibi valo gibi oyunları sorunsuz oynayabiliyor muyuz agalar?
Masaüstünde sorun kalmadıysa Windows 10 yükleyip bir deneyin sorun devam edecek mi bakın.valoranta girdiğim de sorun devam ediyor masaüstün de sorun kalmadı. Win 11'den dolayı mı acaba?
Öyle yapacağım hocam.Masaüstünde sorun kalmadıysa Windows 10 yükleyip bir deneyin sorun devam edecek mi bakın.